24. októbra 2024

Šerblíky nezaujímalo čo Fico hovorí, chceli vidieť jeho utrpenie!

verejné vystúpenie Roberta Fica po útoku, ktoré sa konalo na Devíne počas cirkevného sviatku sv. Cyrila a Metóda.

Zdielajte....

  • Verejné vystúpenie: Článok opisuje prvé verejné vystúpenie Roberta Fica po útoku, ktoré sa konalo na Devíne počas cirkevného sviatku sv. Cyrila a Metóda.
  • Mediálna kritika: Autor kritizuje média, ktoré sa zameriavajú skôr na Ficove zdravotné problémy a používanie barlí, než na obsah jeho prejavu.
  • Alternatívne médiá: Článok tiež spomína, ako alternatívne médiá informovali o Ficovom vystúpení, s dôrazom na jeho boj proti „nezmyselným ideológiám“.

Včera 05.07.2024, sa Predseda Vlády SR Robert Fico prvýkrát objavil na verejnosti a urobil tak pri príležitosti nášho cirkevného sviatku sv. Cyrila a Metóda na Devíne. Nie, teraz nejdem analyzovať jeho prejav, aj keby bolo čo, ale toto má ešte čas.

Kto by mal záujem si jeho prejav pozrieť a vypočuť celý, tak nech sa páči TU

Ja sa v tomto článku stručne povenujem jednému z médií, ktoré sa tiež hrdo hlási k tým médiám na Slovensku, ktoré si hovoria, že sú mediálny hlavný prúd, že len oni šíria občanom SR pravdu, tú jedinú správnu pravdu a nič iné, len pravdu.

Ba dokonca o sebe prehlasujú, že sú politicky vyvážení, nestranní…a tak podobne.

Nuž presne takto „vyvážene“ a „apoliticky“, teda politicky „nestranne“, informovali svojich čitateľov o včerajšom prvom verejnom vystúpení Fica na verejnosti, pred kamerami STV.

Avšak najviac, čo ich zaujalo a hlavne, čo ich zaujímalo „na“ prejave Fica bolo hneď v úvode článku toto – „Podujatie vysielala verejnoprávna televízia, no réžia si dávala pozor, aby sa do vysielania nedostali zábery jeho chôdze. Fico má totiž s chôdzou stále problémy a používa barle.“ – 

Takže, nedal sa článok  začať tým najdôležitejším posolstvom, ktoré Fico Slovákom včera z Devína odkázal. Nie, oni začali výhradne a výsostne bulvárne! Ich v prvom rade nezaujíma, čo Fico hovoril, komu to Fico hovoril, ako to hovoril, prečo práve toto hovoril…nie, oni ho nepočúvali!

Oni chceli vidieť jeho utrpenie, aby svojim čitateľom priniesli obrázky, videa, ako sa Fico po teroristickom útoku, po jasnom a zámernom pokuse o jeho fyzickú likvidáciu, trápi, aby prešiel zopár krokov!

Nie, viacej sa mi k tomu nechce písať. Pre mňa osobne je práve toto tá mediálna spodina a nie alternatívne média o ktorých práve toto tvrdia a svojho času dokonca bojovali za to, aby ich minulé „vlády“ v rokoch 2020-2023 úplne zrušili!

P.S.:

Alternatívne média o tom informovali napr. takto:

„Fico na Devíne prvýkrát od atentátu verejne rečnil: Musíme postaviť hrádzu ideológiám“ – https://standard.sk/707803/fico-na-devine-prvykrat-od-atentatu-verejne-recnil-musime-postavit-hradzu-ideologiam

„Premiér sa prvýkrát po atentáte objavil na verejnosti: Zamyslime sa…“ – https://www.hlavnespravy.sk/premier-sa-prvy-krat-po-atentate-objavil-na-verejnosti-zamyslime-sa/3555198

„Fico sa vrátil : Bude bojovať proti „nezmyselným ideológiám“

https://www.hlavnydennik.sk/2024/07/05/fico-sa-vratil-na-verejnost-bude-bojovat-proti-nezmyselnym-ideologiam

„„Musíme všetci spoločne postaviť obrovskú hrádzu nezmyselným, progresívnym a liberálnym ideológiám, ktoré sa šíria ako rakovina,“ vyhlásil premiér Fico vo svojom prejave na hrade Devíne a zopakoval aj potrebu mierových rokovaní pri riešení konfliktu na Ukrajine“ – https://www.infovojna.bz/article/video-musime-vsetci-spolocne-postavit-obrovsku-hradzu-nezmyselnym-progresivnym-a-liberalnym-ideologiam



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.