18. októbra 2024

Dočasne poverený premiér Eduard Heger oznámil odchod z hnutia OĽANO. Na sociálnej sieti napísal, že má vlastnú víziu o politike, urobil tak krátko pred polnocou. V minulosti takto dôležité veci komunikoval Igor Matovič

Zdielajte....

“Dnes sa moja úloha a poslanie v hnutí naplnili. Mám vlastnú víziu o politike. Viem, že ak ju chcem naplniť, musím sa vydať vlastnou cestou,” vyhlásil.

Svoje pôsobenie v OĽANO Heger označil za jednu z najdôležitejších životných etáp. “Dostal som od hnutia dôveru a príležitosť byť súčasťou vlády a neskôr riadiť našu krajinu. S hnutím som si prešiel dlhú spoločnú cestu. Zažili sme náročné i pekné chvíle. Robili sme aj chyby, pretože nie sme dokonalí, pretože sme len ľudia,” skonštatoval a poprial OĽANO do ďalšieho politického života len to najlepšie. Líder hnutia Igor Matovič mu v komentári poďakoval za spoločnú cestu a poprial veľa šťastia.

Nový politický projekt by mal Heger tvoriť s dočasne poverenými ministrami Jaroslavom Naďom či Jánom Budajom. Všetci traja boli súčasťou predsedníctva OĽANO. Šéf poslaneckého klubu Michal Šipoš už cez víkend avizoval, že pokiaľ Heger odíde z OĽANO, hnutie mu “nebude robiť zle” a mal by vládu viesť až do predčasných parlamentných volieb.

Reakcia lídra OĽaNO Igora Matoviča bola veľmi stručná: “Edo, veľa šťastia a Dík za spoločnú cestu.”

Dlhodobo sa hovorí, a netají sa tým ani dočasne poverený minister, že spolu s Hegerom opustí OĽaNO aj Jaroslav Naď. Ten sa zatiaľ priamo nevyjadril. Na 12. hodinu ale avizoval tlačovú konferenciu.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.