24. októbra 2024

Nohavica je na Slovensku a liberálom sa zo zúrivosti robia jačmene v oku.

Zdielajte....

Nohavica je na Slovensku a liberálom sa zo zúrivosti robia jačmene v oku.

Keďže Jarek nepatrí medzi tých 99% „umelcov“, čo mávajú dúhovými vlajkami a klaňajú sa pred fotkou seniláka Bidena, musela nastúpiť progresívna úderka. A čo je ich najväčšou zbraňou – urážky, osočovanie a nálepkovanie.

Ako pisálkovia na Startitupe konštatujú, Nohavica je eštebák, udavač, obdivovateľ Putina, dokonca aj rasista a skrachovanec, ktorý len chytil dobu, inak by nikdy neuspel. A keďže chystá koncert v Banskej Štiavnici, startitupisti konšpirujú, že ľudia nechávajú Nohavicovi drsné odkazy. V článku sa však nachádzajú len dva komentáre z Facebooku, ktoré nazbierali za mesiac pár lajkov, to je fakt že krutá smršť.

Drahí liberáli nevedia prekúsiť dve veci. Po prvé, píšu o Nohavicovi, že vlastne nestojí ani za pozornosť, no keď príde na Slovensko, oni sami mu venujú pozornosti až až. A po druhé, ľudia naozaj nechajú Nohavicovi drsný odkaz. Až taký drsný, že svoj koncert znova vypredá..




Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.