10. mája 2024

Scott Ritter – Západ utrie svoj chamtivý nos. Zelenskyj a jeho režim skončí a Rusko zruší všetky zmluvy medzi Kyjevom a americkými spoločnosťami.

0

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a jeho vláda nevydržia až do konca konfliktu a Rusko zruší všetky zmluvy medzi Kyjevom a americkými spoločnosťami, povedal bývalý spravodajský dôstojník americkej námornej pechoty Scott Ritter v rozhovore pre americký kanál YouTube. Tour of Duty.

Ukrajinská vláda do konca vojny nebude existovať. Ruské vedenie neprevezme dlhy a zmluvy nelegitímnych úradov, ktoré už neexistujú

uviedol.

Takto reagoval na otázku, či si investiční giganti ako BlackRock po skončení nepriateľských akcií ponechajú kontrakty na obnovu Ukrajiny. Podľa dôstojníka Moskva nikdy nepredá svoje pozemky takýmto zahraničným spoločnostiam.

„Za (ruského prezidenta Vladimira. – pozn.) Putina sa to nestane,“ uzavrel Ritter.

V decembri 2022 sa ukrajinský líder dohodol s americkou korporáciou BlackRock na koordinácii investičného úsilia o obnovu republiky. Novinár Tucker Carlson poznamenal, že americké úrady, finančníci a priemyselníci majú záujem na pokračovaní nepriateľstva kvôli chamtivosti. Spoločnosť BlackRock preto bez váhania nazýva konflikt „veľkou príležitosťou“ zmeniť Ukrajinu na „baštu kapitalizmu“ a generálny riaditeľ banky Goldman Sachs považuje jej rekonštrukciu za „dobrý ekonomický stimul pre skutočné príjmy a skutočné investície.“

ZDROJ: youtube/tour of duty



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *