14. mája 2024

Video – Profesionálny homosexuál Roman Samotný, sa vyjadril v TA3 ku konfliktu trans aktivistov a Matoviča. Ako tvrdí, treba také správanie chápať.

0

Profesionálny homosexuál Roman Samotný, ktorému sa dostáva pozornosti prezidentky i médií len kvôli svojej orientácii a vlastníctvu smutného gay baru, sa vyjadril v TA3 ku konfliktu trans aktivistov a Matoviča.

Ako tvrdí, treba také správanie chápať, že síce násilie nepodporuje, ale že sexuálne menšiny sa u nás boja a je jasné, že niektorým už prasknú nervy. Na záver ale dodal veľmi zaujímavú vetu, a to že nemáme to paušalizovať. Vraj agresívnejších je len pár jednotlivcov, ostatní sú mierumilovní a pokojní, a preto ich nemôžeme hádzať do jedného vreca.

Na Romana Samotného by som mal teda 2 otázky.

  1. Ak je to len výnimka, prečo sa vulgárnosť, krik, nadávky, fyzické útoky objavujú na každom dúhovom proteste? Pamätáme si, čo robili Lívii, pamätáme si aj vrcholne nechutného a oplzlého aktivistu s postavou 500 litrového suda, ako pred parlamentom v amoku nemal práve vyberaný slovník.
  2. Ak my nemáme paušalizovať, prečo to robíte vy? Prečo po vražde chlapca a nebinárnej osoby pred gay barom ste kričali, že je vinná celá spoločnosť, všetci kresťania, všetci konzervatívci? Či vtedy sa mohlo paušalizovať?

JNS



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *