10. mája 2024

Získali už britské médiá vedomosť o tom, že Čaputovej konkubín Rizman stále nie je prezidentom?

0

Dnešný pestrý program médií hlavného prúdu:

RTVS od 11.00 – Korunovácia kráľa Karola III.
Markíza od 11.00 – Korunovácia kráľa Karola III.
JOJ24 od 11.00 – Korunovácia Karola III.
NOVA od 11.00 – Korunovace britského krále

Tento bohatý program pobeží 4 a pol hodiny a ďalšie televízie ho vysielajú minimálne online.

A aj keď si zapnete akékoľvek internetové médium, tak okamžite na vás vyskočí veľkým, že ONLINE! Sledujte s nami korunováciu britského kráľa naživo!

Rozumie niekto tomu, prečo sa dostáva toľkej pozornosti korunovácii nejakého kráľa zo skostnatenej monarchie, ktorá s nami nemá nič spoločné? Navyše keď ten kráľ je len pozáručná figúrka, ktorá o ničom nerozhoduje?

Celé to príde až ako provokácia, keď celý deň budú ponúkať len obrázky darmožráčov z celého sveta, ktorý sa budú otŕčať len aby sa vmestili do záberu a predviedli svoje drahé róby. A plebs zhypnotizujú zlatým kočiarom, košatými slovami o výnimočnosti udalosti, adoráciou zvädnutého monarchu a tvrdeniami, aké sú tie tradície nádherné a obdivuhodné. Ale len tie britské tradície, prirodzene. Tie naše sú samozrejme stredoveké, tmárske a treba ich rozhodne odsúdiť.

Zaujímavé je, že táto udalosť v našich médiách po viac ako roku prekryla aj vojnu na Ukrajine. Tá je dnes bokom. No a čo, že zomierajú ľudia a utekajú matky s deťmi, keď idú položiť železo na hlavu mocipána! Aspoň tak sa teda dnes správajú médiá. Pre mňa bude ale na tejto udalosti zaujímavé len jedno. Získali už britské médiá vedomosť o tom, že Čaputovej konkubín Rizman stále nie je prezidentom?

Marek Kurta



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *