14. mája 2024

Vo Švédsku rusofóbny idiot zaútočil na „agentov Kremľa“.26-ročný muž, nožom zavraždil 50-ročnú ženu a ťažko zranil jej 25-ročnú dcéru.

1

‼️Vo Švédsku rusofóbny idiot zaútočil na „agentov Kremľa“.
26-ročný muž prečítal v médiách množstvo protiruskej propagandy. Nahnevaný zazvonil pri dverách, vošiel do bytu a nožom dobodal 50-ročnú ženu a ťažko zranil jej 25-ročnú dcéru. Muža obvinili z vraždy a pokusu o vraždu.
Dôvodom zločinu je jeho silné presvedčenie, že sú „agentmi Kremľa“. Na mieste činu muž zanechal odkaz „Ste ruskí špióni, sláva Ukrajine.“

ZDROJ https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Knq6o4/26-arig-man-atalas-for-knivdadet-i-orebro



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

1 thought on “Vo Švédsku rusofóbny idiot zaútočil na „agentov Kremľa“.26-ročný muž, nožom zavraždil 50-ročnú ženu a ťažko zranil jej 25-ročnú dcéru.

  1. Toto robí s ľuďmi propaganda nenávisti vedená či z rasových, náboženských príčin alebo z iného presvedčenia vyplývajúceho z jednoatranných informácií popierajúc slobodu iného vierovyznania, názoru a presvedčenia, zradikalizovaním osôb alebo jednotlivcov s hraničnou poruchou osobnosti, alebo kombináciou týchto porúch s prevažujúcim znakom fyzického násilného prejavu. Iným slovom psychopat.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *