11. mája 2024

Máme sa relatívne dobre. Kvantum hlupákov bude v septembri zase voliť Sulíka lebo im imponuje ako sa vie ten arogantný predseda SAS dobre odviazať a kolektívne chlastať v Dubaji na Expo aj s Kollárom, Gaissenovcami a Cigánikovou

0

Nešomrime, konečne nám napršalo a ešte podľa predpovede naprší aj do zásoby. Snáď jedine okrem severovýchodnej časti východoslovenského kraja prší všade už niekoľko dní. Zvlášť cenný je ten dážď na najúrodnejšej nížine na juhozápade. Tu bol veľký vlahový deficit, takže ten dážď je doslova spásou.

Ale ľudia sú už raz takí – neprší zle je, prší zle je. Máme sa relatívne dobre, nič nám nechýba – nie, my ideme zo srandy zvoliť k moci totálnych neschopákov a dílerov vodky lebo sa už od dobroty nudíme a chceme vzrušujúcu zmenu. Ideme stavať Ficovi pred jeho bytom šibenicu ale zakrátko zistíme, že tie šibenice by mali byť skôr niekde v Trnave. Lenže už je neskoro. Potom zase sme nasratí na tú zmenu, ktorú sme tak velebili keď sa začala ale už nám ide na nervy lebo to celé krachuje aj s nami a my sme v tom krachu už po uši nie ako diváci ale ako postihnuté obete. Čert sa v tomto národe vyzná! 🙂 Kvantum hlupákov bude v septembri zase voliť Sulíka lebo im imponuje ako sa vie ten arogantný predseda SAS dobre odviazať a kolektívne chlastať v Dubaji na Expo aj s Kollárom, Gaissenovcami a Cigánikovou ako bezšupinatý kapor, lebo všetok ten úžasný alkohol za peniaze daňových poplatníkov by sa tam musel vyliať do Indického oceánu a uznajte, to by bola veľká škoda. Takže sa to tam exemplárne vyslope a ešte budeme aj za gerojov lebo nejednému Slovákovi bohapustá slopanica imponuje. Viem o čom tu píšem lebo ja patrím medzi zásadových abstinentov, ale takí ľudia tu neimponujú a sú skôr takým zvláštnym spôsobom podozriví, že nie sú normálni a niečo s nimi nie je v poriadku keď nepijú. Ak nepiješ a nedroguješ, si skrátka čudák 🙂

Máme povesť holubičieho národa čo by ani muche neublížil a dosť sa tým chválime ale potom ideme na majstrovstvá sveta v hokeji a tam sa mlátime hlava nehlava a faulujeme najviac zo všetkých tímov. Otrieskame o mantinely životunebezpečne najprv mierumilovných Čechov, potom aj Kanaďanov a potom hocikoho, necháme sa povylučovať na trestnú lavicu nie len na dve minúty ale rovno aj na päť minút a do konca zápasu. Ja nás nepoznávam, čo sme sa tu už načisto zbláznili? Však takto sa do pekla vyhrávať nedá!

Dlho sme žili v kresťanskom presvedčení, že súložiť má iba muž so ženou ale potom zasvieti lákavá dúha a už sme v uliciach a dokonca aj z poslaneckých kresiel podporujeme sex bez rozdielu pohlaví, najradšej ak je medzi jedincami nejakého rovnakého pohlavia. A ešte si zvolíme aj prezidentku, ktorá s nami v tomto ťahá za jeden povraz. Dlhé desaťročia, ba až stáročia, vlastne už od doby kamennej, si vážime starých a správame sa k nim úctivo ale potom odrazu zošalieme a najradšej by sme boli, ak by všetci seniori radšej vymreli lebo jednak sú ekonomicky totálne nepotrební, zaťažujú svojou chorľavosťou zdravotný systém, sú po každej stránke na obtiaž a ešte k tomu, aby toho nebolo málo, aj volia národne orientovaných extrémistov a všakovakých sociálno-demokratických ľavičiarov ála Fico. Tak tých predpotopných seniorov čo už mali dávno ležať pod drnom začneme aspoň verbálne masakrovať po všetkých sociálnych sieťach a v liberálnych médiách. Ide Jednota zúfalých dôchodcov prosiť o pomoc opozíciu, podpíše s ňou zmluvu a už je ten staručký predseda dôchodcov Kotian na posmech liberálom čo zarábajú najmenej 2-3 tisícky v čistom mesačne a nežerú pomyje a nepotrebujú lieky na śrdiečko, reumu, kĺby, tlak, a hlavne sa nepovaľujú po nemocniciach na účet štátu.

Skrátka a dobre, zmenili sme sa a budeme sa meniť ďalej ešte k horšiemu. Voľby ukážu, čo sme to tu teraz vlastne zač. Či nám v našich veľkých dutých lebkách zostalo aspoň trochu rozumu. Hlavne, že sme všetci pevne ukotvení transatlantisti. Trend píše včera, že štát ide skrachovať….. Že ešte len ide? Pre Boha živého, však už sme skrachovali, čo to nevidíme? Prinajmenšom morálne sme ako celok už na odpis.

JNS



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *