13. mája 2024

Remišová zrazu moralizuje o tancovaní na Kuciakovom hrobe. Hovorí tá, ktorá Kuciaka spolu s Kiskom využili v politickej kampani.

1

Remišová zrazu moralizuje!. Písal sa rok 2019 a zosnulý novinár Ján Kuciak bol jednou z hlavných tvárí predvolebnej kampane. Nikdy o to nestál, pravdepodobne sa dokonca nikdy nechcel stať politikom. Strany neskoršej vládnej koalície však neváhali a Kuciakove meno, tvár aj odkaz naplno využili vo svojej predvolebnej kampani a ich marketing bol obsahovo naplnený bez toho, aby prezentovali akúkoľvek zmysluplnú víziu pre Slovensko. Prezentovali pri tom verziu o talianskej mafii, alebo o napojení vraždy na sociálnych demokratov zo Smeru-SD. Tieto verzie medzi časom v podstate vyvrátili dôkazy, vyšetrovatelia aj súdy.

Bizarné

Jedným z politikov, ktorí Kuciaka využili v politickej kampani, bol nepochybne exprezident Andrej Kiska, ktorý mal spolupracovať aj s organizátormi megalomanských protestov Za slušné Slovensko. Aktívna bola aj jeho pravá ruka Veronika Remišová, ktorá sa neskôr stala predsedníčkou strany Za ľudí a ministerkou investícií, regionálneho rozvoja a informatizácia. Vláda kvôli ukojeniu jej funkcionárskych ambícií dokonca vytvorila aj nové ministerstvo a to bez ohľadu na to, aké náklady to stálo všetkých občanov SR. Remišová sa začiatkom tohto volebného obdobia naviac odprezentovala legendárnym pexesom, kde poukázala na osoby, ktorých vyšetrovanie a uväznenie požaduje. A „zhodou okolností“, zrovna po týchto osobách začali ísť orgány činné v trestnom konaní. Remišová to nazýva rozviazaním rúk, no mnohí občania inak.

Remišová zrazu moralizuje

Znie to teda tak trochu bizarne, keď o pár rokov na to Remišová hovorí Kuciakovom hrobe a kritizuje otváranie témy opozičným Smerom-SD. Je na každom čitateľovi, ktorej verzii verí, ale pravdou je, že Smer vo štvrtok na tlačovej konferencii poukázal na skutočnosti, ktoré sú hodné zhodnotenia a diskusie. Nové, doteraz verejnosti neznáme skutočnosti, totižto prezentoval verejnosti právny zástupca Mariana Kočnera Marek Para. A to nie na základe emócií, ale na základe toho, čo sa má nachádzať v spise k celému prípadu.

Bude sa Remišová riadiť morálkou, o ktorej hovorí?

Remišová, ktorá sa ku Kuciakovej téme pravidelne vracia vtedy, keď jej to politicky vyhovuje, účastníkov tlačovej konferencie označila za nemorálnych. „Fico, Gašpar, Kaliňák a Kočnerov obhajca Para dnes v priamom prenose konšpirovali a klamali o vražde Jána Kuciaka- a verejne obhajujú odsúdeného zločinca Kočnera. Smer dosiahol totálne morálne dno nad hrobom dvoch nevinných ľudí. Odporné,“ uviedla Remišová na sociálnej sieti.

Nuž, nám ostáva dúfať, že sa Remišová bude svojimi slovami riadiť aj vo svojej politickej činnosti. A prestane marketingovo pravidelne vyťahovať Kuciakove meno. Dôležité je taktiež to, aby orgány činné v trestnom konaní zvážili všetky skutočnosti, ktoré sú v prípade dokázané. Rovnako aj keby zrovna nemali byť príjemné pre akúsi „chránenú zver“.



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

1 thought on “Remišová zrazu moralizuje o tancovaní na Kuciakovom hrobe. Hovorí tá, ktorá Kuciaka spolu s Kiskom využili v politickej kampani.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *