10. mája 2024

Ak by platila hmotná zodpovednosť politikov, Matovič dávno sedí v base

0

VIDEO Šutaj Eštok: Ak by platila hmotná zodpovednosť politikov, Matovič dávno sedí v base

Ak by platila hmotná zodpovednosť politikov, Matovič dávno sedí v base! Povedal to poslanec Národnej rady SR a generálny manažér strany HLAS – sociálna demokracia Matúš Šutaj Eštok v relácii RTVS Z prvej ruky. Diskutoval s kolegom z parlamentu za hnutie OĽANO a predsedom ústavoprávneho výboru Milanom Vetrákom. Časť svojho vystúpenia zverejnil Šutaj Eštok na svojom profile na sociálnej sieti.

„Ak by schránková firma OĽaNO splnila svoj sľub, ktorému ľudia naleteli pred voľbami, že prijme hmotnú zodpovednosť politikov za ich zlyhania, dávno by Igor Matovič sedel v base,“ píše Šutaj Eštok.

Šutaj Eštok: Podvodník a oficiálne bezdomovec

„Tento daňový podvodník je totiž oficiálne bezdomovec, ktorý nič nevlastní ani neužíva. A podobným podvodníkom sľuboval pred voľbami toto: „Nemáš majetok, prepísal si na manželku, alebo na frajerku alebo na partnera, tak fajn, ideš do basy. Nie si schopný zaplatiť, tak ti ukrojíme trošku zo života, zo slobody,“ dodáva ďalej generálny manažér Hlasu.



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *