11. mája 2024

Budúcnosť sa volá VLASTENECTVO. Strana Republika zorganizovala na Slovensku ANTIGLOBSEC. Európa nie je zločinecká EU!

0

SLOVENSKO: Deklarácia medzinárodnej konferencie o národnej budúcnosti Európy

Na Slovensku sa 29. a 30. mája koná konferencia predstaviteľov národných a konzervatívnych európskych strán pod názvom „Zjednotení za Európu, proti globalizmu“. Organizátorom je europoslanec a šéf hnutia Republika Milan Uhrík.

Načasovanie paralelne s konferenciou euroatlantických Globalistov Globsec zrejme nebola náhodná. Ako uviedol na spoločnej tlačovej besede Milan Uhrík chceli ukázať, že európski patrioti zastupujú milióny ľudí v Európe a majú iný názor na spoločenské usporiadanie ako globalisti a európske elity.

V tejto súvislosti účastníci zo Slovenska, Česka, Poľska, Belgicka, Nemecka, Rumunska, Španielska prijali Deklaráciu proti globalizmu, ktorá spochybňuje jediný správny názor politického a mediálneho mainstreamu.

V dokumente sa prihlásili k pôvodným európskym konzervatívnym hodnotám a odmietli súčasnú politiku EÚ. Prihlásili sa k európskej spolupráci, ktorá ale nebude slúžiť cudzej nadnárodnej moci či korporáciám a proti národným štátom a záujmom ich obyvateľov.

Budúcnosť sa volá vlastenectvo

Predstavitelia konzervatívnych strán odmietli dúhovú (LGBTI), zelenú (enviromentálnu) aj globalistickú agendu a tiež novú pandemickú zmluvu WHO.

V Bratislave ohlásili zmenu, ktorá v Európe prichádza.

Kritizovali EÚ za to, že sa odklonila od pôvodných cieľov a snaží sa potláčať slobody a meniť zvrchovanosť národných štátov a že európski lídri začali obhajovať cudzie záujmy. Preto sa spoločne postavili proti politike a ideológii ničiacej pôvodnú identitu a kultúru národov Európy, vrátane Istanbulského dohovoru.

Vyjadrili sa za rozmanitosť a proti vnucujúcej uniformite. Podľa nemeckého zástupcu „normálny život, prosperita, aj mier sú v Európe  možné“.

Suverenisti, vlastenci, konzervativisti sú liekom proti liberálnym ideológiám, zdôraznil rumunský poslanec. Podľa jeho slov „budúcnosť sa volá vlastenectvo“.

Do Bratislavy prišli poslanci z poľského Sejmu, českej Sněmovne, nemeckého Bundestagu, z belgického aj rumunského parlamentu a z Katalánska.

Text medzinárodnej deklarácia „Sme zjednotení za Európu, proti globalizmu“!

Európska únia bola založená ako spolok suverénnych, nezávislých, národných a demokratických štátov, ktoré spolupracujú v snahe o mier a prosperitu občanov. Európska únia sa však v posledných rokoch odklonila od týchto cieľov a mení svoju tvár na politickú silu, ktorá sa snaží potlačiť našu suverenitu, slobody a meniť našu kultúru a životné zvyky. Namiesto služby občanom začali európski lídri hájiť cudzie, globálne a korporátne záujmy. Táto EÚ nie je Európa!

Naši občania nepotrebujú superštát vedený globalistami a federalistami, ktorí tvrdia, že v našich životoch potrebujeme „viac Európy“. Čo skutočne potrebujeme, je „lepšia Európa“, kde sú základné práva európskych občanov chránené a suverenita členských štátov rešpektovaná.

Stojíme tu, zjednotení a odhodlaní spolupracovať pre lepšiu budúcnosť našich krajín.

Odmietame súčasné smerovanie Európskej únie a progresívno-liberálnej ideológie, ktorá poškodzuje európsku civilizáciu a kultúru. Odmietame tzv. zelené politiky, ktoré ničia náš priemysel a prosperitu. Odmietame politiku, ktorá hľadá oponentov a nepriateľov namiesto toho, aby hľadala partnerov, rast a možnosti spolupráce.

Staviame sa za mier, slobodu, stabilitu a prosperitu. Ponúkame ochranu skutočných európskych záujmov, ochranu našich občanov, priemyslu a kultúry. Voláme po vyváženej a vzájomne prospešnej hospodárskej spolupráci európskych štátov, ktorá prinesie blahobyt a bezpečnosť pre našich občanov. Chceme chrániť našu krásnu prírodu s láskou a starostlivosťou, bez poškodzovania nášho hospodárstva a konkurencieschopnosti.

Nechceme našu originálnu, európsku rozmanitosť meniť na akýsi druh globálnej uniformity.

Skutočná rozmanitosť môže byť dosiahnutá len ochranou našich hodnôt, identity, suverénnych národných štátov a tradícií.

Keď cestujeme do Flámska, chceme vidieť Flámsko. Keď cestujeme do Poľska, chceme vidieť Poľsko. Keď cestujeme do Nemecka, chceme vidieť Nemecko atď.

Preto veríme, že hlas každého národa musí byť rešpektovaný. Preto trváme na ochrane našich hraníc a odmietnutí masovej, nelegálnej migrácie, ktorá mení charakter Európy.

Ako ľudia milujúci slobodu, odmietame totalitné a extrémistické ideológie, vrátane „zelenej“, „dúhovej“ a globalistickej agendy, ktorá sa snaží o kontrolu našich životov, rodín a štátov (nadvládu globálnych korporácií, WHO, elimináciu hotovosti, cenzúru, digitálne sledovanie).

Chceme chrániť Európu a naše krajiny!

Veríme v spoluprácu, sme pripravení brániť skutočné záujmy Európanov a nie sme v tom sami! V štátoch Európy sú nás milióny, ktoré volajú po zmene, zdravom rozume a obnove skutočných európskych hodnôt – konzervatívnych, kresťanských, rodinných a vlasteneckých, ktoré boli základom našej prosperity po stáročia. Toto je naša misia, s ktorou uspejeme.

Stojíme tu, zjednotení za Európu, proti globalizmu! Čas na zmenu nastal práve teraz!

SIGNATÁRI:

Milan Uhrík – europoslanec, predseda hnutia Republika

Grzegorz Braun – poslanec poľského Sejmu (Konfederacja)

Steffen Kotré – poslanec nemeckého Bundestagu (AFD)

Jiří Kobza – poslanec Sněmovne parlamentu Českej republiky (hnutí SPD)

Filip Dewinter – poslanec Flámskeho parlamentu (Vlaams Belang), Belgicko

Adrian Axinia – poslanec rumunského parlamentu (Aliancia za zjednotené Rumunsko)

Enrique Ravello Barber – predseda hnutia Som Catalans, Katalánsko

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *