15. mája 2024

Nevočkovaní debilové, přežiju všechny, zařval Vadim Fojtík a ve 49 létech je v Pánu!

0

ČESKO: Ne, to není vtip, ironie, další darebák, co útočil sprostě na lidi, kteří odmítali neodzkoušenou mRNA vakcínu Pfizer. My debilové žijeme, on charakter se obětoval.

Urážky, hnus, urážky hnus…

My se nenechali ofajzrovat, on a jemu fanatičtí nás stále uráželi. Zavírali doma. Vyhrožovali. Trestali. My prý pochcípáme, on bude žít. A bác ho: my žijeme a další ofajzrovaný má prý další náhlé úmrtí.

Ale prý to může být opět hoax…

Ono to má ale ještě jinou konotaci: pokud se někdo nechal ovakcínovat, je to jeho věc a my, normální lidé, co jsme odmítali Babišovo – Vojtěchovou vakcínu, jsme jim nenadávali, nepronásledovali je, prostě byla to každého věc. Ale naopak tito lidé nám vyhrožovali, cpali to do sebe horem dolem a jejich nenávist a sprostota stoupala úměrně počtu fajzrů. Šílená. Zvířecí.

A znáte i Moláčka, který nás stále uráží?

Aby bylo jasno – ještě jednou:

my, normální lidé, všechny ověřené vakcíny máme, mají je naše děti i vnoučata. Pouze darebáci a lidský odpad nás nazval antivaxery. Ale my jsme byli „antifajzeři“ a Bůh trestá jednoho ofajzrovaného po druhém náhlou smrtí. Prý nečekanou smrtí. Kolik už takto padlo sportovců? Mladých a silných? Ale pozor: vždy je to dezinformace a hoax.

Najednou se jim něco stane. Tu blesková rakovina, zástava srdce, tu prasklá aorta, či jak se to dle lékařů jmenuje. V mladém, či relativně mladém věku. A ještě jednou: oni k nám se chovali nenávistně a vyhrožovali nám. Vysílali mrazáky, segregovali naše děti a dělali z nich označené jak v koncentračních táborech.

Chcete důkaz? Zde originál člověka, který se choval jak dobytek. Máme ho litovat?

D jako odpírač očkování Vadim Fojtík

A máme tu další vlnu covidu. Po vlně číslo jedna, dva, tři atd. je tu vlna D, alespoň podle zdravotníků.V překladu vlna Debilů, způsobená těmi, kdo se nenechali očkovat a svým nezodpovědným chováním ohrožují i ty, kteří již očkovaní jsou.

Nejčastějším argumentem odpíračů, proč si nenechají aplikovat některou ze schválených moderních mRNA vakcín, je, že nebylo dost času na jejich testování, a jde tedy o neověřenou látku, která tělu spíše škodí, než aby je ochránila.

Nechme stranou, jak moc zcestné jejich argumenty jsou, i to, že je používají nejen lidé bez vzdělání, ale i někteří s vysokoškolskými tituly. Výsledkem je, že se kvůli tomu nedaří dosáhnout „magické hranice“ minimálně sedmdesáti procent proočkované populace. Vakcinaci trochu urychlí panika, kterou vyvolal dramatický nárůst počtu nakažených z posledních dní, ale ani s tím se k sedmdesáti procentům moc nepřiblížíme. Jistou naději však přináší přípravek s trochu krkolomným názvem NVX-CoV2373. V reálu ale nejde o nic jiného než o dobře známou vakcínu na bázi proteinů, vakcínu, jejíž neškodnost (a prospěšnost) prověřila dlouhá desetiletí. Očkovat by se s ní mohlo již před koncem letošního roku.

Hlavní argumenty odpíračů vektorových vakcín by tak měly definitivně padnout – už nebude žádný prostor na výmluvy.

My se dokázali i přes výhrůžky této pseudovakcíně vyhnout. Dnes se to svinstvo vylévá do kanálu. Covid tečka nebyla tečka, ale léčka. Nakonec covid roznášeli ofajzrovaní a ti bez tohoto svinstva záhadně covid neměli, či tak nějak jako mimochodem. Silná rýma a bolení hlavy. Ztráta čichu, jako při superrýmě.

A pan nenávistný Hrot už je v Pánu. Nečekaně, relativně mlád, píší nekrology. Jenomže nečekané je, když spadne cihla na hlavu, meteorit, či přejede auto. Někdo ale  jde smrti naproti.  Je hrdina. Padlý hrdina.

Ne, kondolovat jemu by bylo za urážky a výhrůžky farizejství. Naše křivá páteř. A to nechme vládě.

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *