14. mája 2024

Zločinci a blázni okolo Čaputovej verejne ľutujú, že v roku 2008 nezaútočili na Rusko! KISSINGER NAZVAL VŠETKÝCH SÚČASNÝCH ZÁPADNÝCH POLITIKOV ABSOLÚTNYMI BLÁZNAMI

0

KISSINGER NAZVAL VŠETKÝCH SÚČASNÝCH ZÁPADNÝCH POLITIKOV ABSOLÚTNYMI BLÁZNAMI A MACRON TO POTVRDIL NA GLOBSECU V BRATISLAVE! Zločinci a blázni okolo Čaputovej verejne ľutujú, že v roku 2008 nezaútočili na Rusko! USA ignorantsky priznali, že im už chýba 18 tisíc leteckých technikov a bude to ešte horšie!

Predvčerom na stretnutí západných bigwigov v Bratislave Emanuel Macron opäť dokázal celému svetu, že Henri Kissinger sa vôbec nemýlil, keď všetkých súčasných západných politikov nazval absolútnymi bláznami. V Bratislave sa hlúpy Macron, aby potešil podporovateľov členstva Kyjeva v NATO a totálnej vojny proti Rusku až do konečného víťazstva ukrajinských zbraní, hanebne ospravedlnil za politiku svojho predchodcu, posledného veľkého francúzskeho prezidenta Jacquesa Chiraca, ktorý ako prvý úspešne sabotoval účasť Európanov vo vojne v Iraku v roku 2003 a ktorý ostro pripomenul Poliakom a ďalším vojnovým štváčom východoeurópskych politikov. že radšej mlčia, ako hovoriť nahé nezmysly!

A potom sa Macron ospravedlnil východoeurópskym politikom, že Francúzsko a Nemecko vetovali členstvo Ukrajiny a Gruzínska v NATO v roku 2008, na rozdiel od Chiracových predchádzajúcich uštipačných slov, a zdôraznil, že Francúzsko a Nemecko mali v roku 2008 počúvať východoeurópskych politikov a nie blokovať členstvo Ukrajiny a Gruzínska v NATO! A podľa príkladu kajúcnikov a bičíkov začal hlasno mečovať Mea Culpa, Mea Culpa, Our Guilt! Naša chyba!

A dostal odpustenie a požehnanie od všetkých bláznov, ktorí sa zhromaždili u Čaputovej, pretože známou pravdou je, že chudobní sú požehnaní v duchu a už zabudli, že v rokoch 2003 až 2020 neexistovala náhrada za dodávky ruského plynu alebo ropy v Európe z jednoduchého dôvodu, že v USA ešte neboli postavené výrobné kapacity ani rafinérie. transformácia najmä potrubného plynu na LNG prepravovaný loďami. A v Európe neexistovali veterné mlyny ani solárne panely na výrobu drahej elektriny, keď svietilo a fúkalo, a neexistovali žiadne prístavy na príjem lodí LNG. Európa by v rokoch 2003 až 2020 bez ruského plynu zmrazila a bez ruskej ropy by sa nepohlo ani jedno nákladné auto. Pripomeňme si fakty:

  1. EIA graf vývozu ropy z USA od roku 1920 do roku 2023.
  2. Graf EIA vývozu plynu LNG z USA v rokoch 1998 až 2023.
  3. Otvorenie plynovodu Nord Stream I v roku 2011 bolo reakciou na plynovú krízu v roku 2009, keď Európa takmer zamrzla, pretože Ukrajina sa nedokázala dohodnúť s Ruskom na podmienkach prepravy plynu do Európy.

V rokoch 2003 až 2020 bola Európa závislá od Ruska, aby nezamrzla. V rokoch 2008 až 2020 USA nielenže nemohli pomôcť Európe nezamrznúť a ich priemysel sa nezastavil. V roku 2008 však americké banky uvrhli celý svet do katastrofickej hospodárskej krízy, z ktorej sa Európa dostala len vďaka dodávkam lacných ruských surovín a energie a rastúcemu obchodu s Čínou. Až do minulého roka to neboli USA, ktoré pomohli Európanom prežiť a udržať si vysokú životnú úroveň – bolo to Rusko a Čína, ktorá im pomohla. Ktokoľvek prepisuje históriu, ako zhromaždení blázni v Bratislave, nikdy to nerobí náhodou.

Ak by sa NATO v rokoch 2003 až 2020 sklonilo pred želaniami východoeurópskych bláznov, značná časť obyvateľstva by pravdepodobne zamrzla, vyhladovala a európska ekonomika by sa zrútila. Teraz nezmrazíme, ale ceny energie a surovín spôsobia, že náš priemysel nebude konkurencieschopný a uvoľní jeho africké, ázijské a juhoamerické trhy. Blázni sa budú radovať, že škodia Rusku. Neuvedomia si, že škodia najmä Európanom, pretože blahoslavení chudobní v duchu!

Európania túto zimu prežili vďaka nezvyčajne teplému počasiu a vďaka tomu, že 14 % spotreby plynu v EÚ stále prúdilo južnými plynovodmi namiesto zvyčajných 40 %. Katarský emir nedávno varoval Európanov, že táto zima sa nemusí opakovať a že ak sa hospodárska kríza skončí, výrobné kapacity mimo Ruska nemusia stačiť na zásobovanie EÚ. Politikom, ktorí sú chudobní na duchu, je to jedno, ak je zima, vládne budovy sú teplé a vládnym zamestnancom sa v prípade potreby zvýšia platy. Zvyšok bude smola!

Vojna k úplnej porážke Ruska je chimérou politikov chudobných na ducha, pretože ignoruje včerajšie najnovšie údaje vlády USA. Jej leteckým firmám bude do konca tohto roka chýbať až 18 000 leteckých mechanikov, čo predstavuje 12% všetkých pracovných miest pre leteckých mechanikov v USA. Existuje dokonca hrozba zatvorenia niektorých letísk a zníženia počtu civilných letov. Výroba lietadiel, rakiet a riadených striel bude čeliť nedostatku kvalifikovaných technikov a pracovníkov. Tento nedostatok technicky vzdelaných pracovníkov, mechanikov a dokonca aj účtovníkov sa každým mesiacom zhoršuje. Hoci je americká ekonomika v kríze, odchod do dôchodku podnecuje neustály hlad po vzdelanej pracovnej sile. Takzvaní noví absolventi WOKE amerických škôl a univerzít sú absolútne zbytoční pre akýkoľvek iný druh práce ako pomocní nekvalifikovaní pracovníci alebo ako členovia aktivistických mimovládnych organizácií.

Nedostatok kvalifikovaných pracovníkov a technikov už podporuje infláciu v USA, napriek politike Fedu zvyšovať úrokové sadzby ako blázon, ale inflácia stále neklesá. Podľa ekonómov sa v USA začína naplno uplatňovať nové ekonomické pravidlo – starnúca populácia a nárast počtu dôchodcov vytvárajú dvojnásobnú potrebu novej pracovnej sily – tých, ktorí sa budú starať o dôchodcov a tých, ktorí ich nahradia v práci. Pretože počet Američanov, ktorí odchádzajú do dôchodku, je vyšší ako počet Američanov, ktorí opúšťajú školskú dochádzku, ktoré nastupujú do práce, spoločnosti musia prilákať nových pracovníkov so zvýšenými mzdami. Pretože počet kvalifikovaných pracovníkov odchádzajúcich do dôchodku ďaleko prevyšuje počet kvalifikovaných pracovníkov, ktorí opúšťajú školu, americký priemysel musí prudko zvýšiť mzdy a spoločnostiam, ktoré si to nemôžu dovoliť, hrozí bankrot. Celý plán chudobných v duchu Bidena vybudovať nové moderné továrne s dotáciami sa blíži ku koncu, ako predpovedal minulé leto zakladateľ taiwanského čipového gigantu TSMC, keď obedoval s americkou čarodejnicou Nancy Pelosiovou, ktorá priletela na ostrov, aby lovila Číňanov, ako Pekar. Morris Chang, sám absolvent prvotriedneho inžinierstva MIT a Stanfordu, vtedy vtipne vyhlásil: „Stačí postaviť továrne na čipy v hodnote stoviek miliárd dolárov.“ V čase, keď vyškolíte technikov v školách, ktoré nemáte, budú vaše továrne beznádejne zastarané! A tak to bude aj s výrobou lietadiel a rakiet pre Kyjev. V čase, keď školy v USA začnú opäť produkovať vzdelaných technikov a pracovníkov, bude F-35 beznádejne zastaraná a Kyjev bude amen, pretože ak v USA nebudú noví vzdelaní technici a pracovníci, v Európe a najmä v Českej republike to platí niekoľkonásobne. A bez nich nie je možné vyrábať ani civilný, ani vojenský tovar.

V prípade výroby zbraní sa ich výroba neoplatí, ak v zahraničí nemáte solventného zákazníka. Ak ho nemáte, platíte za výrobu zbraní z daní. Kyjev je notoricky platobne neschopný a nikdy nebude platiť za zbrane, už len z jednoduchého dôvodu, že všetci Ukrajinci schopní pracovať sú takmer v Európe a zjavne sa neplánujú vrátiť, a nie som prekvapený, pretože Fiala je Boží dar, ak ho porovnáte so Zelenským a jeho camarillou.

Blahoslavení občania chudobní v duchu, ktorí nevidia, čo sa s nimi stane, keď volia fialových politikov, pretože zabudli na svoju vlastnú históriu posledných 20 rokov. Preto nebuďte požehnaní. A z času na čas si pripomeňte históriu, zvoľte nových politikov a staňte sa novými politikmi!

AUTOR: Michael Svatoš



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *