29. apríla 2024

Spáchala brutálnu špinavosť a teraz sa tým všade chváli. Chcela sa strčiť do análu bruselským rádoby-elitám. To nevymyslíš, to je Nicholsonová

0

EU: Europoslankyňa Lucia Ď. Nicholsonová sa v závere pracovného týždňa na sieti chválila podrazom. Európsky parlament mal hlasovať o uznesení, ktoré má následne vylúčiť Maďarsko z predsedníctva EP „pre nevhodnú politikú samostatnosť.“ Pokračuje europoslankyňa v statuse, ktorým sa sama „pochválila“.

Podľa europoslankyne uzneseneie „spochybňuje vhodnosť maďarskej vlády plniť svoju úlohu predsedu Rady EÚ.“

Toto sa susedom naozaj nerobí, ale aspoň vieme, kto je kto

„Za toto uznesenie zahlasujem. Pochybnosti o tom, ako si bude náš južný sused počínať, sú odôvodnené. Maďarsko je dlhodobo problematická krajina a hoci si niektorí politici stále myslia, že ak vyhráš voľby, môžeš všetko, vo fungovaní EÚ to neplatí.“ Píše europoslankyňa a ak máte sympatie pre národnú hrdosť Maďarska, ste dlhodobo problémoví aj vy.

Maďarsko „komplikuje“ vojnové štváčstvo

„Z Európskeho parlamentu vyšleme signál, že štát, ktorý má problém dodržiavať základné hodnoty a pravidlá členstva v EÚ 27-ke, by nemal Únii predsedať. Špeciálne nie v období, ktoré ju čaká rovno po eurovoľbách, v druhej polovici budúceho roka. Nie počas ruskej invázie, kedy nám Maďarsko komplikuje proces rozhodovania o pomoci Ukrajine.“ Tvrdí europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.

ZDROJ:  FB Nicholsonová/HD



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *