15. mája 2024

Anna Belousovová: Toto je solidarita?!? Únia sa stala nástrojom nadvlády Ameriky nad štátmi v Európe!

0

Anna Belousovová zúri. Vianočnú pieseň sprznili textom o tesných slipoch a spermiách homosexuála!

Toto je solidarita? Pýta sa pronárodne orientovaná politička Anna Belousovová. Tá sa na sociálnej sieti vyjadrila k najnovšiemu bruselskému nápadu – novému migračnému paktu. Ale i k vláde pani prezidentky. Obojo naozaj “stojí za to.”

“Povinná solidarita”

Belousovová sa najprv vyjadrila k “ďalšiemu chorému návrhu EÚ- o povinnej solidarite.”

“Za každého odmietnutého cudzinca budeme vraj platiť 20 tisíc eur! Európski byrokrati a ich domáci poskokovia typu Šimečku mladšieho a vlády odborníkov si z nás robia dobrý deň. Tento návrh je totálna drzosť!,” uviedla.

Americká kolónia

“Komu a za čo máme platiť milióny ?!Za to, že západné mocnosti a ich večne nenažratý kapitál sústavne v rámci šírenia “západnej demokracie” vyvoláva po svete vojny ?!” rozhorčila sa politička.

Keďže svet je plný utečencov z krajín, ktoré zažili, alebo zažívajú americké vojny, v “mene ochrany demokracie.”

Anna Belousovová sa ďalej zamyslela nad tým, či nenastal pre Slovensko zvážiť svoje zotrvanie v Únii. Ktorá, najmä posledné roky, pod vedením Leyenovej a spol., úplne stráca to, na čo sme ju budovali. I to, na čo slúžila.

“Je asi zvrchovaný čas vážne sa zamyslieť nad ďalším zotrvaním Slovenska v tomto spolku, ktorý čím ďalej tým viac nemá nič spoločné s demokraciou a normálnou spoluprácou štátov Európy. EÚ sa stala nástrojom na realizáciu nadvlády Západu na čele s USA nad štátmi Európy,” napísala.

Toto je solidarita?

Pronárodne orientovaní politička, sa venovala aj inej solidarite. Tej, ktorou slovenský ľud zahŕňa “úradnícka vláda apolitických odborníkov,” teda dlhoročných politikov.. a ktorá slúži zdá sa, len svojej stvoritelke, Zuzane Čaputovej.

“Viete, že vláda “nezávislých odborníkov” vážne uvažuje o potravinových poukážkach pre chudobných občanov Slovenska?! Občanom Slovenska potraviny na prídel a pre utečencov milióny?!. To je čo za solidarita!?” kladie si otázku. A dodáva:

“Tento debilný návrh je len ďalší dôkaz zvrátenosti “západných hodnôt”, ktorými tak radi šermuje pani prezidentka a jej ideoví súkmeňovci.”

Nuž

V uplynulých dňoch sme sa napríklad dozvedeli, že konzorcium OFS dostane 22 miliónov eur, ktoré bude deliť miesto slovenských núdznych(pôvodný zámer) medzi neziskovky, ktoré sa starajú o ukrajinských utečencov.

Taktiež, že Ódorova vláda venuje takmer sto tisíc eur na osobný elektromobil pre pána Mazáka. A pán Bíreš nám odkázal, že “nejakú pomoc možno niekto dostane, ak by ju náhodou potreboval..”

ZDROJ



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *