15. mája 2024

GLOBAL RESEARCH: Vojna superbohatých korporácií proti občanom Zeme pomocou technológií, propagandy a dezinformačných kampaní

0

Ako superboháči ničia naše mysle

Táto vojna proti občanom Zeme je technológia, propaganda a dezinformačné kampane

Korporácie, nadnárodné investičné banky a superbohatí, ktorí sa za nimi skrývajú, spustili tento rok poslednú fázu neľútostnej vojny niekoľkých maličkých proti veľkej väčšine ľudstva.

Hoci platia svoje bábky v médiách, aby uviedli šťastné príbehy o nejakom šťastnom riešení momentálnej zúfalej situácie, už vedia, že kocka je hodená, že sú oddaní stratégii rozptýlenia, rozdelenia semien, podkopania racionálneho myslenia. a pomocou kombinácie nehorázneho zastrašovania s otvoreným úplatkárstvom pomaly, systematicky premôcť a znížiť do otroctva 99,98 % populácie Zeme.

Už podľa výpočtov svojich superpočítačov vedia, čo sa stane, ak v tomto pláne nebudú úspešní. Vedia tiež, že katastrofická zmena klímy a strata biodiverzity im znemožnia dlhodobo monopolizovať bohatstvo a zdroje.

Doslova neexistuje žiadny limit na to, ako ďaleko zájdu.

Nástroje, ktoré používajú na vedenie vojny proti občanom Zeme, sú technológie, propaganda a dezinformačné kampane, hrozby voči jednotlivcom, ktorí prejavujú vodcovské schopnosti, a masívne úplatky pre vodcov, ktorí môžu byť pokrytí v médiách, aby zastupovali konzervatívcov a progresívne príčiny.

Ako súčasť tejto stratégie využívajú aj dôvernú znalosť určitých kľúčových slabín v mozgu a potenciál na využitie ľudského sklonu k určovaniu pravdy na základe vágneho zmyslu pre náladu stáda, a nie logiky.

To znamená, že investujú miliardy do skrytých peňazí, aby systematicky vytvárali sociálny tlak, vďaka ktorému sa občania podriaďujú nezmyselným príkazom na masky alebo vakcíny, ktoré sa spúšťajú z rôznych platforiem ako prostriedok na prinútenie populácie, aby sama robila políciu.

Bez takejto stratégie by superbohatí nemohli prevziať kontrolu nad celou Zemou.

Korporácie a CIA a ministerstvo obrany (vládne organizácie využívané na ukrytie skutočných subjektov požadujúcich takýto výskum) vykonali rozsiahly výskum o tom, ako možno s ľuďmi manipulovať bez ich vedomia a ako ich nepozorovateľným presviedčaním prinútiť povoliť alebo dokonca pomôcť. , ich vlastné zbavenie sa volebného práva bez toho, aby sme si boli vedomí tohto tichého a neviditeľného prevzatia.

Takéto operácie sa uskutočnili už predtým, ale nikdy nie v tomto globálnom meradle. Nový vývoj v superpočítači a globálna integrácia a deregulácia financií umožnili takýto hlavný plán po prvýkrát.

Najnovší vývoj je najlepšie vnímať ako konečné zrýchlenie procesu, ktorým korporácie podplácali a lobovali u všetkých predstaviteľov vlády a akademickej obce, aby išli spolu s procesom privatizácie, komercializácie a automatizácie, čo teraz znamená, že malá hŕstka ľudí môže kontrolovať každý aspekt ľudskej skúsenosti v absolútnom zmysle, zatiaľ čo veľká väčšina občanov si ani nedokáže predstaviť, čo sa deje.

Do tohto stavu sme sa ešte nedostali, no Elon Musk, Bill Gates a ďalší veria na základe výpočtov superpočítačov, že už je to možné.

Superboháči rozumne investovali aj do založenia skupiny falošných aktivistov alebo bezzubých mimovládnych organizácií typu „cíťte sa dobre, nerobte nič“.

Tieto „hnutia“ sa môžu objaviť v médiách kontrolovaných korporáciami a predstierajú, že reagujú na korporátnu moc, ale zámerne odrádzajú občanov od organizovania sa (žiadajú len o dary alebo účasť na protestoch, ale očividne nezmocňujú vytvoriť svoje vlastné skupiny alebo dosiahnuť finančnú a ideologickú nezávislosť).

Takéto mimovládne organizácie mlčia o masovej manipulácii médií a politiky globálnymi financiami – aj keď je to primárna príčina politických problémov, ktorým čelíme.

Ak pôjdeme podľa súčasnej trajektórie, v najbližších rokoch nebude jediná časť nášho života, ktorú by úplne ovládala nadnárodná korporácia.

Nemáme tak dlho na konanie.

Presadzovanie povinných „vakcín“ proti COVID-19 zoči-voči ohromným vedeckým dôkazom proti nim nie je vecou mylnej vedy alebo zlej politiky. Je to skôr proces prípravy vládnych úradníkov, lekárov, reportérov a iných mediálnych osobností na to, aby plnili príkazy zhora, ktoré nemajú racionálny základ.

Po tomto „procese zmäkčovania“, ktorý je starostlivo kalibrovaný na základe tajných mučiacich programov CIA navrhnutých na testovanie slabostí ľudskej psychiky, možno zaviesť hrubšiu a brutálnejšiu formu pravidla.

Mandát masky bol prvým krokom pri implementácii tejto formy masívnej psychologickej vojny. Je to, aby sme použili odborný výraz, pomalé „znásilnenie mysle“.

Obrovská reštrukturalizácia správy a ekonomiky, ktorú Svetové ekonomické fórum opísalo ako „Veľký reset“, nie je tajomstvom a každý, kto si nájde čas na prečítanie tejto knihy a súvisiacich dokumentov, dokáže zistiť asi 70 % svojej agendy. je.

Občan bude presvedčený, že pôsobí vo funkčnej krajine a že existuje nejaký proces, ktorým vrcholní politici konajú v ich mene. Ale superboháči sa nestarajú o národné štáty a ich obyvateľstvo a využívajú politikov, aby odvrátili pozornosť od seba.

Zakaždým, keď politik padne, má to odvrátiť vašu pozornosť od dravosti bohatých. Každý útok na menšiny je trikom, ktorý vás pripúta k rase a diverzite a odvedie vašu pozornosť od koncentrácie bohatstva.

Stále viac podliehame rozmarom nezodpovedných globálnych mocností a zámerne nás robia pasívnymi, otvorenými presviedčaniu, a teda neschopnými odporu, médiami, ktoré tieto mocnosti ovládajú.

Superbohatí sa spoliehajú na dva prístupy k psychologickej manipulácii, ktoré siahajú do 30. rokov minulého storočia a skôr, ale boli zdokonalené nedávnym výskumom.

Šoková doktrína

Prvou technikou je použitie traumatických udalostí, o ktorých sa senzáciechtivo a nevedecky informuje v médiách, aby vyvolali hlboký pocit šoku, dezorientácie a zmätku v populácii ako celku .

Duševná trauma z takýchto udalostí, či už ide o incident z 11. septembra, alebo medializovanú krízu COVID-19 alebo „ozbrojené povstanie“ v Kapitole, sa používa na vyvolanie pasivity a vnímavosti k hlbokým inštitucionálnym posunom, ktoré by inak boli nemožné.

Naomi Kleinová opisuje tento prístup ako „šokovú doktrínu“ a hoci sa zdráha ponoriť sa príliš hlboko do miery, do akej sa stal národnou politikou, presne sleduje tento prístup až k programom mučenia navrhnutým na testovanie hraníc ľudskej psychiky.

Takáto trauma postihuje reaktívnu a emocionálnu časť ľudského mozgu známu ako amygdala, čím vyvoláva v psychike reakciu „bojuj alebo uteč“, ktorá prevažuje nad racionálnou, integratívnou reakciou na vonkajšie udalosti, ktoré by vykonal prefrontálny kortex v normálnych podmienkach.

Pretože my ako jednotlivci a ako populácie si nie sme vedomí toho, ako amygdala prevzala rozhodovanie z prefrontálneho kortexu kvôli týmto upraveným šokom, nie sme schopní zorganizovať alebo si dokonca predstaviť reakciu na skutočnú hrozbu.

Namiesto toho sa zameriavame na vopred pripravené hrozby, ktoré nám ponúkajú komerčné médiá, ako je islamský terorizmus v prípade 9.11 alebo šírenie nebezpečného vírusu v prípade operácie COVID-19.

Masová hypnóza

Druhou stratégiou je navodenie hypnotického stavu v mozgu jednotlivca a populácie ako celku prostredníctvom neustáleho opakovania určitých tém a obrázkov prostredníctvom reklám, reklám, obrázkov a tém artikulovaných vo filmoch, televíznych reláciách, reportážach, a dokonca aj balenie produktov.

V stimulácii sa striedajú zámerne nudné a rušivé obrazy a priame apely na centrá rozkoše v mozgu, ako je túžba po jedle, sexuálnom vzrušení alebo príjemných zážitkoch.

Reklamy propagujúce pôžitok z jedla a podnecujúce nízke sexuálne vzrušenie nie sú zamerané len, alebo dokonca primárne, na predaj produktov. Majú navodiť v populácii stav pasivity.

CIA vysvetľuje proces,

Hypnóza je v podstate technika, ktorá umožňuje získať priamy prístup k senzorickej motorickej kôre a centrám potešenia a nižším mozgovým (emocionálnym) častiam pravej strany mozgu po úspešnom odpojení funkcie skríningu stimulov ľavej hemisféry mozgu

Zdá sa, že pravá hemisféra, ktorá funguje ako nekritická, holistická, neverbálna a vzorovo orientovaná zložka mozgu, prijíma to, čo jej odovzdáva ľavá hemisféra.

V dôsledku toho, ak môže byť ľavá hemisféra rozptýlená buď nudou, alebo znížením do uspávacieho, polospánkového stavu, vonkajšie podnety zahŕňajúce hypnotické sugescie môžu bez námahy prejsť do pravej hemisféry, kde sú akceptované a priamo na ne pôsobia. (Dokument FOIA „Analýza a hodnotenie procesu brány“ 9. júna 1983 (velenie spravodajskej a bezpečnostnej služby americkej armády). (CIA-RDP96-00788R001700210016-5).

Rozsah tohto experimentu v masovej hypnóze, ktorý robí občanov celého sveta pasívnymi a neschopnými odolať presviedčaniu autoritami, je bezprecedentný. Tento proces prebieha pomaly, mesiace a roky, podľa zložitých algoritmov, ktoré sú udržiavané v tajnosti.

V tomto procese je rozhodujúce, aby jednotlivci boli od seba izolovaní, nemohli komunikovať inak ako prostredníctvom médií kontrolovaných nadnárodnými korporáciami a aby im boli ponúkané len neefektívne a povrchné organizácie, aby sa pripojili k organizáciám, v ktorých sa nebudú môcť podieľať na rozhodovaní. procesu alebo uskutočňovania zmeny.

Karanténa, zablokovanie, sociálne dištancovanie a podpora narcistickej konzumnej kultúry sú pre tento proces rozhodujúce.

Výsledkom je, že občania Spojených štátov a celého sveta sú zredukovaní na spotrebiteľov produktov dodávaných nadnárodnými korporáciami, ktorí si ani nedokážu predstaviť, ako sa svet radikálne zmenil v tomto Veľkom resete.

Stávajú sa pasívnymi a nereagujú, aby sa superbohatí mohli rýchlo zmocniť úplnej kontroly nad systémami, ktorými sa riadia krajiny, ktorými sú určované peniaze a financie, médiami, ktorými sa šíria informácie, univerzitami a výskumnými ústavmi, ktoré sú prezentované smerodajné perspektívy podporované vedou, farmy a distribučné systémy, ktorými sa poskytujú potraviny, akvafery a systémy podráždenia, ktorými sa dodáva voda, a každý iný aspekt ľudskej skúsenosti.

Keď sa prebudíme z tohto spánku, ak to niekedy urobíme, zistíme, že každý aspekt nášho života je ovládaný nevysvetliteľnými silami, ktorým nerozumieme, ktoré nemáme ako spochybniť a ktoré budú pomaly a systematicky zvyšovať prostriedky, ktorými sa stanú otrokmi a v prípade potreby ich zničia.

AUTOR: Emanuel Pastreich

ZDROJ

Překlad:  S.S.



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *