15. mája 2024

Pročko rázne: Ja som možno PSYCHOPAT, ale Pelle je POLITICKÁ PROSTITÚTKA! (VIDEO)

0

SLOVENSKO: Nezaradený poslanec Peter Pellegrini (Hlas-SD) pre jednu z televízií hovorí o tom, prečo sa Zuzana Čaputová nechcela obrátiť na Ústavný súd. Okolo prichádza ctený a dôstojný pán poslanec Jozef Pročko (OĽaNO). A zábava sa môže začať!

Situácia sa však zvrtla celkom inak, ako by ste v Národnej rade SR očakávali. Ctihodný poslanec Jozef Pročko sa zrejme ocitol v spomienkach na prax v rámci vysokoškolských štúdií, kedy mohol preháňať žiakov s píšťalkou po ihrisku. Inak sa jeho pokriky na adresu Petra Pellegriniho vysvetliť asi nedajú. Ak to bolo trápne vám, zrejme aj Petrovi Pellegrinimu, ktorý to aj svojsky okomentoval. Toto však nebol prvý čudný výstup Pročka voči kolegovi z Hlasu.

Bolo by vám trápne aj za niekdajšieho pána učiteľa

Štandardná situácia by to asi bola, keby pán poslanec Pročko potichúčky precupital chodbou, aby nerušil reportéra pri práci s kolegom z partaje, s ktorou sa síce nemá veľmi v láske, ale slušnosť a dekórum (nie len v zákonodarnej inštitúcii) kážu správať sa … nuž správať sa.

Situácia sa však odvíjala trošku inak – pán poslanec Pročko prebiehajúc chodbou svojim distingvovaným hlasom decentne upozornil kolegu: „Pellegrini, hlasujeme, čo je?!? Hlasujeme!“

Na veľa sa nezmohol

„No vidíte, takéhoto blázna tu máme,“konštatuje Peter Pellegrini, no v pánovi Pročkovi sa nezaprel vyštudovaný pedagóg a rovnako decentne kolegu usmernil, že „Hej, Pellegrini, hlasujeme!“

„Dajte si tabletku a môžete si ísť ľahnúť radšej, ako hlasovať, lebo neviem, či ste svojprávny,“ reagoval evidentne v rozpakoch predseda Hlasu.

Jeho názor na „Pelleho“ je jasný

„Zatial mi tu nakladaju viac zeny, ktore si nepripustia ze pele je „politicka prostitutka“. Ony niektore to aj vedia, ale je to tazke si to pripustit a tak radsej nalozia mne ze som psychopat a prostitutka ze som ja 🤣🤣🤣🤣 ale aj priaznivci fasistov suju a mazureka sa cinia lebo vedia ze pele ich zoberie do partie.“ Znie doslovný komentár Joža Pročka pod statusom Joža Pročka – bez akéhokoľvek redakčného zásahu či úpravy.

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *