14. mája 2024

Oracle: Masový hrob, cintorín, panoptikum a múzeum voskových figurín

0

SLOVENSKO: Keby som chcel charakterizovať jednotlivé liberálne pravicové strany jedným slovom či výrazom, tak by som použil presne tieto slová a v podstate je jedno, ktoré slovo použijete na stranu Demokrati, SaS, Za Ľudí a PS, pretože tieto strany sú de facto nevoliteľné, lebo ich môžu voliť len tri typy voličov: totálne spracovaný Západnou propagandou, t.j. zarytý nepriateľ národa, alebo totálne neinformovaný, či oboje. Akoby niekto vyhlásil súťaž „politické smetisko roka 2023“, alebo „najmenej voliteľná strana na Slovensku pre rok 2023“, či „najväčšia zbierka politických monštier na Slovensku pre rok 2023“.

Prečo to hovorím?

Pretože s určitou nadsádzkou môžem povedať, že niekto takéto súťaže aj vyhlásil. Ide totiž o to, že v priamom prenose vidíme likvidáciu ideológie liberál-fašizmu spolu s informačnou likvidáciou ich nositeľov. Začnime pri PS, ich hlavný ekonóm po tom, čo priznal, že je gay a ohradil sa proti stereotypom a konšpiráciám, t.j. zahral kartu obete, na plnú hubu povedal, že na Slovensku dôchodcovia dostávajú nadštandardné dôchodky a treba im ubrať (koľko ľudí zanadávalo na jeho adresu, keď sa to dopočuli, si ani nechcem odhadnúť). Keď k tomu prirátam, že namiesto chlebových tém, primárne riešia homosexuálne partnerstvá, antikoncepčné tabletky a tabletky na aborciu pre každého, t.j. v konečnom prípade aj pre mužov (som len zvedavý, či to bude spôsobovať u mužov hnačku, alebo ich vymenia za preháňadlo), t.j. tie západnými liberál-fašistami nadiktované „správne“ témy, tak prekročenie 5% hranice v čistom volebnom boji je naozaj otázne.

Ďalšou je SaS, ktorá prakticky prišla o voličskú základňu. Ide totiž o to, že túto stranu volili zväčša malí podnikatelia, ale stali sa dve veci: počas covid-manévru sa úplne vykašlali na svoju voličskú základňu a Matelko ich, resp. Sulíka, dokázal vmanévrovať do situácií, v ktorých sa znemožnila celá SaS.

Demokrati sú od začiatku politickou mŕtvolou, lebo nemajú ani osobnosti, ktorí by to dokázali utiahnuť a ani príčetný program, ktorý by mohli prezentovať voličom s tým, že organizovanie strany a jej udržanie vo funkčnom stave nie je ani rýchla a ani jednoduchá záležitosť, a to už nemôžete nechať na hlupákov ako Naď alebo Heger (za predpokladu, že váš pôvodný cieľ nebola konečná politická likvidácia určitého segmentu slovenskej politiky, lebo ak áno, tak vtedy to musíte nechať na hlupákov). Chcem tým povedať, že síce prevzali Dzurindov projekt (Dzurinda je reprezentantom určitého segmentu slovenskej politiky), ale je im to na nič platné lebo nemajú prakticky nič, čím by mohli osloviť voličov.

A keď príde reč na stranu Za Ľudí (alebo ľudovo aj Žaľudí) tak, ako to trefne povedal Fico, že sú Bez Ľudí, tu sa zopakovala situácia s Demokratmi v bledomodrom. Ide totiž o to, že celkom sľubný politický projekt prenechali v rukách hlupani, ktorá ho zlikvidovala prakticky dokonale, len ranu z milosti ešte tejto strane nikto nezasadil.

A kde je OĽaNO?

Zatiaľ na ceste do parlamentu, lebo má osobnosti, resp. „osobnosti“, ktoré dokážu osloviť určitý segment voličov (títo voliči, ak nie sú podchytení, tak dokážu narobiť neplechu v súčasnom nastavení slovenského volebného systému) a dokážu spísať program, ktorý má šancu osloviť ľudí. Chcem tým povedať, že ak Matelko nesabotuje úplne zámerne samého seba tým, že sa spolčí s Remišovou, alebo s iným hlupákom podobného kalibru, tak to má prakticky isté. Lenže ak sa spolčí s Remišovou, tak OĽaNO môže pochovať s tým, že celý volebný debakel hodí na hlupaňu Remišovú a následne v ďalšom volebnom období sa vráti s iným politickým projektom.

Čo je moja pointa?

Tou pointou je, že tá nadsázka na začiatku tohto článku nie je až taká veľká. Ide totiž o životný cyklus štruktúr, ktorý je opísaný v knihách o riadení spoločnosti (plná funkcia riadenia), pretože najprv je tu faktor prostredia, t.j. identifikácia a rozpoznanie, ktorý sa týmito politickými štruktúrami rieši, t.j. vytvoria sa ciele, organizujú sa štruktúry v rámci nejakého konceptu a potom sa rozhoduje, čo s týmito štruktúrami, t.j. či údržba, alebo korekcia, či likvidácia a preskupenie zdrojov. A vzhľadom na to, čo nositelia ideálov liberál-fašizmu stvárajú a do koho a ako sa obúva Matelko, tak by som povedal, že niektorým štruktúram už odzvonilo a sú vo fáze likvidácie a preskupenia zdrojov s tým, že kariéry mnohých osôb skončia dosť neslávne.

AUTOR: Oracle ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *