27. júla 2024

VIDEO: Gašpar s Blahom reagujú na výtržníctvo šéfa OĽaNO: „Matovič je duševne chorý človek, ktorý šíri v spoločnosti nenávisť, rovnakým spôsobom ako Ódor a Čaputová.

Matovič je duševne chorý človek, ktorý šíri v spoločnosti nenávisť, rovnakým spôsobom ako Ódor a Čaputová.

Matovič je duševne chorý človek, ktorý šíri v spoločnosti nenávisť, rovnakým spôsobom ako Ódor a Čaputová.

Zdielajte

VIDEO: Gašpar s Blahom reagujú na výtržníctvo šéfa OĽaNO: „Matovič je duševne chorý človek, ktorý šíri v spoločnosti nenávisť, rovnakým spôsobom ako Ódor a Čaputová. Bývalý premiér ako grobian narúša verejný poriadok a spôsobuje vandalizmus. Ide o nebezpečného pacienta ohrozujúceho bezpečnosť. Hnutie OĽaNO chce občiansku vojnu. Psychopati do politiky nepatria!“

Matovič nielenže poškodzuje svoju stranu OĽaNO, ale aj celú slovenskú spoločnosť. Matovič je duševne chorý človek, ktorý šíri v spoločnosti nenávisť, rovnakým spôsobom ako Ódor a Čaputová. Bývalý premiér ako grobian narúša verejný poriadok a spôsobuje vandalizmus. Ide o nebezpečného pacienta ohrozujúceho bezpečnosť. Jeho správanie je nezodpovedné, neetické a nezákonné. Jeho cieľom je zničiť demokraciu a zaviesť diktatúru. Jeho podporovatelia sú slepí a manipulovaní. Jeho odstúpenie bolo nutné, ale nestačí. Musí byť postavený pred súd a potrestaný za svoje zločiny.

Tlačovú konferenciu strany Smer-SD k uzatvoreniu hraníc v súvislosti s migrantmi v stredu (13. 9.) ráno prerušil hlasný megafón. Okolo predstaviteľov strany odrazu prechádzalo terénne auto, v ktorom sedel predseda OĽaNO Igor Matovič. Bývalý prezident Policajného zboru SR Tibor Gašpar sa spoločne s podpredsedom Smeru Ľubošom Blahom vyjadrili k incidentu v rozhovore pre eReport. Reportér v tejto súvislosti poznamenal, že podľa uniknutej prepúšťacej správy nemenovanej kliniky trpí šéf OĽaNO poruchou osobnosti.

Zdroj: YouTube eReport / InfoVojna/JNS


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *