27. júla 2024

Video-Ľuboš Blaha: Rozhovor s Pavlom Kapustom na portáli Na palete – vysvetľoval som, že PS nie sú len extrémisti, ale aj neskúsení diletanti. Slovensko si nemôže dovoliť éru ďalších Matovičov.

Pripájam môj rozhovor s Pavlom Kapustom na portáli Na palete - vysvetľoval som, že PS nie sú len extrémisti, ale aj neskúsení diletanti. Slovensko si nemôže dovoliť éru ďalších Matovičov.

Pripájam môj rozhovor s Pavlom Kapustom na portáli Na palete - vysvetľoval som, že PS nie sú len extrémisti, ale aj neskúsení diletanti. Slovensko si nemôže dovoliť éru ďalších Matovičov.

Zdielajte

Milí priatelia,

dopoludnia som mal búrlivý duel s Alojzom Hlinom v Startitup, v najbližších dňoch to uverejnia, máte sa na čo tešiť

  1. Až teraz sa dostávam k internetu a už aj cestujem k Lučencu, kde máme dnes verejné stretnutie v obci Buzitka – teším sa na vás.
  2. Pripájam môj rozhovor s Pavlom Kapustom na portáli Na palete – vysvetľoval som, že PS nie sú len extrémisti, ale aj neskúsení diletanti. Slovensko si nemôže dovoliť éru ďalších Matovičov.
  3. Hovoril som aj o tom, prečo nemôže fungovať tzv. americký sen. A prečo platí, že čím je človek starší a skúsenejší, tým ho to viac ťahá k ľavicovým a národným hodnotám.
  4. Hovorili sme o oligarchoch z Esetu aj o liberálnej cenzúre. Aj o tom, prečo je Slovensko na križovatke – chceme viesť normálny život so Smerom alebo skúšať dúhové experimenty s PS?
  5. Otvorili sme množstvo tém, o ktorých je v médiách hlavného prúdu zakázané hovoriť, nech sa páči,

Zostrih: Pripájam môj rozhovor s Pavlom Kapustom na portáli Na palete – vysvetľoval som, že PS nie sú len extrémisti, ale aj neskúsení diletanti. Slovensko si nemôže dovoliť éru ďalších Matovičov.

Celý Rozhovor: Pripájam môj rozhovor s Pavlom Kapustom na portáli Na palete – vysvetľoval som, že PS nie sú len extrémisti, ale aj neskúsení diletanti. Slovensko si nemôže dovoliť éru ďalších Matovičov.

Pripájam môj rozhovor s Pavlom Kapustom na portáli Na palete – vysvetľoval som, že PS nie sú len extrémisti, ale aj neskúsení diletanti. Slovensko si nemôže dovoliť éru ďalších Matovičov.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *