11. mája 2024

Buďme silným srdcom Európy! Po voľbách boj nekončí.

0
Buďme silným srdcom Európy! Po voľbách boj nekončí.

Buďme silným srdcom Európy! Po voľbách boj nekončí.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Rozprávkový príbeh  niekedy začína tak, že hlavný hrdina príde na koniec cesty  a má dve možnosti. Cesta rovno už nepokračuje , musí si vybrať  – odbočiť  doľava alebo doprava.  Kam  odbočíme zajtra my?

 Cesta vľavo je plná prekážok, – Brusel,  Amerika , progresívne jedovaté hady , vojnoví štváči  a zbrane .  Cesta vpravo  vyzerá  navonok pekne, je uprataná, čistá – finančný tok peňazí  zo Západu, poklony  a vyznamenania , za to,  že hrdina  verne slúžil.   Na konci sa však ukáže , že je to celé inak. Na konci  ľavej cesty  je svetlo , ktoré vedie k mieru  a stabilite, na konci tej pravej čaká  vojna a smrť.

V stredu o polnoci  skončila volebná kampaň. Bola deformovaná nadprácou médií, ktoré do nej priamo vstupovali. Denníky Sme a Denník N  citovo vydierali čitateľov, aby  volili  Progresívne  Slovensko  , inak  vraj mladí ľudia začnú hromadne odchádzať z našej krajiny. Predvádzali sa aj  moderátori  v televíznych debatách.  Médiá už dnes nerobia to, čo predtým – nekontrolujú. Médiá slúžia. Slúžia stranám, ktoré slúžia Bruselu a Washingtonu.  Dozerajú na prevýchovu spoločnosti. Nezávislí  novinári a všetci, čo máme vlastný názor, sme podozriví.

Vitajte v totalite! Médiá nás dlhodobo klamú, zavádzajú , vidíme  to aj vo volebnej kampani, vidíme  to aj pri Ukrajine. Mainstream pomáha ničiť slobodu  a bude v tom pokračovať aj po voľbách.  Za všetkým hľadaj peniaze. Je to tak vo všetkých západných štátoch.  Odolá maličké Slovensko?   Tlak zvonku je veľký a narastá . Najväčšie zlá súčasnosti, dva jastraby, USA  a UK  chcú dosiahnuť,  aby ich všetci bezvýhradne počúvali , aj keď by to  malo ísť proti národným záujmom.  Snaha o globalizáciu , snaha o to, aby vznikol jeden progresívny systém, jedna ideológia, ktorá má preniknúť  do všetkých oblastí života. Novodobý nacizmus.  Komu sa to nepáči, stane sa nepriateľom  a bude odsúdený. Zhubná ideológia  ničí aj vzťahy medzi ľuďmi ,medzi rodinami.

Bude to boj so stohlavým drakom , jedinou zárukou , že máme šancu sa vzoprieť bude víťazstvo strany Smer. Našťastie,  aj  z tváre  Petra Pellegriniho v poslednej debate  na STV 1  som videla, že už čo- to pochopil …

Slováci  sú odolní ,  dokázali sme, že sa vieme vzoprieť ZLU.  Ľudstvo je nepoučiteľné, ale mnohí ľudia sú múdri. Bojovať so zlom treba, len  nesmieme prijať jeho spôsob boja , lebo nás stiahne na svoju úroveň . Stiahne nás nadol, keďže je ťažšie. Energia lásky  a dobra je ľahšia, povznáša. Ale napokon víťazí.

Autor textu: luna5/blog Pravda


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *