21. mája 2024

Video-Skvelá správa, týkajúca sa WHO ……

0

Australian senator Malcolm Roberts


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Dnes máme pre vás ďalšiu skvelú správu. Austrálsky senátor oznámil, že na poslednom zhromaždení OSN bol stiahnutý návrh, aby WHO prevzala zodpovednosť za zdravotníctvo krajín v prípade pandémie, s ktorou by mohla stanoviť obmedzenia, povinné očkovanie a očkovací pas. Týmto spôsobom WHO zostáva len jej „poradným“, nie výkonným štatútom, a takzvaná „pandemická zmluva“ nenadobudne platnosť. Je jasné, že globalisti sú na ústupe.

Toto je veľké víťazstvo pre slobodu a suverenitu národov. WHO je organizácia, ktorá je pod silným vplyvom farmaceutických firiem a Číny, a nemala by mať právo rozhodovať o zdravotnej politike krajín. WHO sa už viackrát ukázala ako nekompetentná a skorumpovaná, napríklad keď zamlčala vypuknutie koronavírusu v Číne, alebo keď odporúčala nezakrývať si tvár na začiatku pandémie.

Austrálsky senátor oznámil, že na poslednom zhromaždení OSN bol stiahnutý návrh, aby WHO prevzala zodpovednosť za zdravotníctvo krajín v prípade pandémie

My, občania sveta, sme ukázali, že sa nebojíme postaviť proti plánom globalistov, ktorí chcú zničiť naše národné identity a vytvoriť jednotlivú svetovú vládu. My sme tí, ktorí rozhodujeme o našom zdraví a našej budúcnosti. My sme tí, ktorí si chránime svoje práva a slobody. My sme tí, ktorí hovoríme NIE diktatúre WHO!

Ďakujem vám za vašu podporu a zdieľanie tejto správy. Spolu sme silnejší!

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *