20. mája 2024

Kto sa chystá spáchať najväčší masaker civilistov v modernej histórii? V Kremli zvonia telefóny z celého sveta

0

Turecký náčelník Erdogan šel včera ve svých vyjádřeních ještě dál, a u příležitosti návštěvy rakouského kancléře Nehammera v Ankaře, veřejně varoval, že Pentagon chystá v pásmu Gazy největší masakr civilistů v moderních dějinách!


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


USA sa chystajú spáchať najväčší masaker civilistov v modernej histórii! Putin je na rožku! V Kremli zvonia telefóny z celého sveta a včera ruská 2. armáda jediným úderom zmietla prvú obrannú líniu Ukrajiny a začala obchádzať vojakov vojakov!

Egyptský vládca generál as-Sisi, ktorý má dnes jednu z najmodernejších a najmocnejších armád na svete, včera dôrazne varoval Izrael, aby bol opatrný, pretože Egypt sa nevzdá svojich záväzkov voči svojim arabským spojencom, najmä voči Palestínčanom, a zdôraznil, že Egypt, Izrael a Spojené štáty nedovolia, aby sa súčasný palestínsko-egyptský konflikt urovnal na úkor vyhnania Palestínčanov z Gazy do egyptskej Sinajskej púšte. ako plánujú novodobí barbari vo Washingtone a Tel Avive. Turecký šéf Recep Tayyip Erdogan zašiel vo svojich včerajších vyhláseniach ešte ďalej a pri príležitosti návštevy rakúskeho kancelára Nehammera v Ankare verejne varoval, že Pentagon pripravuje najväčší masaker civilistov v modernej histórii v pásme Gazy! (Zdroj foto: Prezidentská kancelária Turecka.)

Podľa Erdogana majú USA a Izrael v úmysle zrovnať so zemou celé pásmo Gazy s 2,3 miliónmi obyvateľov masívnym bombardovaním, vyhnať obyvateľov cez egyptskú hranicu do Sinajskej púšte a vymazať celú palestínsku Gazu z histórie, rovnako ako sa Hitler snažil vymazať české dediny Lidice a Ležáky z histórie a ukrajinských banderovcov poľských a ďalších dedín národnostných menšín vo Volynii. Pretože Boh má vždy silný zmysel pre iróniu, súčasný vodca Palestínčanov, prezident Mahmúd Abbás, sa v roku 1984 zapísal do histórie dizertačnou prácou na moskovskej univerzite Patrice Lumumba – História tajných vzťahov medzi nacistami a sionistami! – v ktorom spochybňoval holokaust a počet vyhladených Židov. A obete vtedajšieho Hitlerovho besnenia, možno aby dokázal, že Mahmúd Abbás mal pravdu vo svojich neustálych prejavoch, naposledy v auguste 2022 v rezidencii súčasného ríšskeho kancelára Scholza, že netreba ľutovať Židov, sa práve chystajú spáchať genocídu proti Palestínčanom v pásme Gazy! V dnešnej analýze je čas bližšie sa pozrieť na to, čo naši politici opäť robia, že celý svet sa trasie strachom pred posledným dňom súdu!

Egyptské spravodajské zdroje, ktoré pred niekoľkými týždňami márne varovali Washington a Tel Aviv, že HAMAS pripravuje veľkú ofenzívnu akciu na výročie Jomkipurskej vojny, včera v arabských médiách oznámili, že USA aj Izrael sa pripravujú dať obyvateľom pásma Gazy na výber, buď utečú cez hranice z Gazy do Egypta, alebo budú bombardovaní! Okrem bombardovania je cieľom dosiahnuť uzavretie všetkých vodovodných a elektrických vedení vedúcich z Izraela do pásma Gazy! V októbri 2022 Český rozhlas nahlas vyhlásil, že Putinove raketové útoky brutálne porušujú medzinárodné právo, ktoré zakazuje útoky na civilnú infraštruktúru! Český rozhlas však včera po roku v októbri tohto roku ospravedlnil brutálne izraelské útoky na civilnú infraštruktúru, prerušenie dodávok vody a bombardovanie nemocníc nejasnými ustanoveniami medzinárodného práva a skutočnosťou, že členovia Hamasu sa skrývajú v nemocniciach, školách, mešitách a kostoloch. Odhliadnuc od faktu, že Izrael už bombardoval ciele pod správou OSN, je zaujímavé, že česká verejnoprávna televízia ČRo necituje zo štúdií OSN, Human Rights Watch a AI, ktoré minulý rok dokonale zdokumentovali takzvaný vodný apartheid, ktorým Izrael od roku 2013 trápi Palestínčanov, aby ich vyhnal z území, kde žijú!

Podľa týchto štúdií sa Izrael už dlho snaží prinútiť Palestínčanov, aby opustili svoju zem, svoje dediny a svoje mestá a putovali do zahraničia prostredníctvom cieleného ničenia vodnej infraštruktúry! Podľa štúdie Svetovej banky vo Washingtone Izraelčania zakazujú Palestínčanom vŕtať nové studne, vylepšovať staré studne a dokonca zbierať dažďovú vodu v cisternách! Okrem toho neustále okupujú palestínske vodné pramene, ničia palestínske cisterny, vodné nádrže a vodovodné potrubia! Všetky takto skonfiškované vodné zdroje sprístupňujú Izraelčania svojim kolonistom, ktorí sa čoraz viac rozširujú do nových osád na odvodnenej palestínskej pôde! Napríklad na takzvanom Západnom brehu, kde žije 2,75 milióna Palestínčanov a 0,67 milióna Židov a kde oficiálne vládne Mahmúd Abbás, má izraelská štátna spoločnosť Merokot monopol na vodné hospodárstvo a prideľuje 6-krát viac vody Izraelčanom ako Palestínčanom! Izrael má tiež právo vetovať Palestínsku autonómiu vo všetkých otázkach súvisiacich s vodou proti takzvaným Clintonovým dohodám z Osla! OSN a ďalšie organizácie prirovnávajú túto diskrimináciu pôvodných obyvateľov Palestíny pomocou vody ku genocíde, apartheidu a prejavom amerického kolonializmu!

Prominentný americko-izraelský univerzitný profesor Illan Pappé, ktorý v roku 2021 tiež prednášal v Prahe, (video) v roku 2014 predpovedal, že plán Ariela Šarona, prezývaného Buldozér, a ďalších sionistov premeniť pásmo Gazy na geto, na ktoré celý svet zabudne, zlyhá, pretože obyvatelia geta, odsúdení sionistami na postupné vyhladovanie smädom, hladom, izoláciou a nevyhnutným ekonomickým kolapsom, sa vzbúria. pretože nechcú žiť natrvalo v podmienkach úplne nacistického geta. Pappé už v roku 2014 tvrdil, že na celom Blízkom východe sa teraz páchajú hrozné prípady, kde dehumanizácia zožala nepredstaviteľné hrôzy, ako je to dnes (teda v roku 2014) v Gaze. Medzi týmito činmi palestínskej a izraelskej brutality je však jeden zásadný rozdiel: palestínska a izraelská brutalita sú na celom svete odsudzované ako barbarské a neľudské, zatiaľ čo činy spáchané Izraelom sú stále verejne ospravedlňované a chválené prezidentom Spojených štátov, vedúcimi predstaviteľmi EÚ, Izraelom a ich priateľmi na celom svete. Podľa Pappého je jedinou šancou na úspešný boj proti sionizmu v Palestíne prístup, ktorý je založený na agende ľudských a občianskych práv, ktorá nerozlišuje medzi prvým a druhým páchateľom, ale napriek tomu jasne identifikuje obeť a vinníkov.

Izrael sa správa ku genocíde Palestínčanov podobným spôsobom, ako sa správal SS-Obersturmbannführer Adolf Eichmann počas genocídy Židov. Celá likvidácia je riadená z nespočetných kancelárií, metodicky a v rukavičkách, takže obete do poslednej chvíle netušili, čo ich čaká a verejnosť netuší, čo príde. A neznepokojovali ju mediálne príbehy o smäde a hlade mučených a vyhnaných obyvateľov geta. Medzi brutálnou genocídou východných mäsiarov ako SS Obergruppenführer Bach-Zelewski alebo SS Gruppenführer Odilo Globocnik, ktorí sa preslávili krvavou likvidáciou varšavského a lodžského geta, ktoré pred svojím vyhladením kládli tvrdý odpor, a genocídou súčasných izraelských predstaviteľov a členov vlád a ozbrojených síl, rozdiel nie je v cieli genocídy, ale v spôsobe, akým bola vykonaná!

Podľa štúdie OSN z roku 2012 Izrael obklopil pásmo Gazy úzkym okruhom hlbokých vrtov, ktoré používa na odsávanie vody z podzemia pásma Gazy. Pásmo Gazy je púštna oblasť závislá od takzvaného pobrežného kolektora, rezervoára sladkej vody, ktorý leží pod pobrežím a pod dnom mora. Izrael brutálne čerpá vodu z tohto kolektora hlbokými vrtmi: 66% vody v Izraeli, 23% v Gaze, 11% v Egypte. V roku 2020 tak obyvatelia geta v Gaze získali 95% všetkej svojej vody zo silne znečistenej hornej časti pobrežného kolektora. 97% tejto vody bolo nepitných kvôli silnému znečisteniu. 2,5% vody sa získalo odsoľovaním, ale Izrael neustále ničil odsoľovacie zariadenie aj jedinú palestínsku elektráreň v Gaze! 2,5 % vody dodal Izrael, na rozdiel od platieb od Palestínskej samosprávy financovaných OSN, EÚ a arabskými štátmi. Izraelská hlboká vrtná slučka okolo Gazy a nedostatok vody v Gaze, ktorý prinútil obyvateľov geta čerpať vodu čo najviac, spôsobili, že horná hladina podzemnej vody v pobrežnom kolektore klesla v roku 2020 do hĺbky 10 metrov. Podľa OSN je v Gháze denne k dispozícii 86,6 litra vody na obyvateľa, ale na ľudskú spotrebu sa môže použiť iba 26,8 litra vody. Organizácia Spojených národov považuje za hranicu chudoby, ak osoba nemá prístup k 100 litrom vody na ľudskú spotrebu denne. Podľa izraelskej štátnej spoločnosti Merokot je spotreba čistej vody na Izraelčana 230 litrov za deň.

Problémy s vodou v Gaze zhoršuje zničený systém čistenia odpadových vôd, na ktorý pravidelne útočia izraelské vojenské útoky, a nedostatok paliva. V roku 2006 izraelské rakety vyradili jedinú elektráreň v Gaze. Keď Izrael nasledujúci rok zablokoval pásmo Gazy, jeho infraštruktúra sa začala nebezpečne rozpadať. V roku 2017, kvôli nedostatku elektriny a stavu čističiek odpadových vôd, začal Hamas, ktorý spravuje Gazu, vypúšťať všetku svoju odpadovú vodu priamo do mora! Oceánske prúdy odniesli odpadové vody až do Izraela, kde museli hygienici uzavrieť pláže. Vystrašení Izraelčania dokonca začali plánovať výstavbu kanalizačných potrubí z Gazy do Siderotu v Izraeli a tam ich vyčistiť.

Podľa OSN aj americkej Rand Corporation izraelské vojenské ofenzívy proti Gaze v rokoch 2008-9, 2012, 2014, 2021 a august 2022 zabili viac ako 4 000 ľudí vrátane viac ako 870 detí a rozdrvili krehkú vodnú infraštruktúru. V rokoch 2008-2009 operácia Liate olovo poškodila alebo zničila 11 studní a štyri nádrže, čerpacie stanice, čističku odpadových vôd a vyradila 19 920 metrov vodovodných potrubí a 2 445 metrov kanalizačných potrubí a častí elektrickej siete potrebných na čistenie odpadových vôd. V roku 2014 spôsobila operácia Ochranné ostrie ďalšie škody na studniach, vodných nádržiach, čistiarňach odpadových vôd, odsoľovacích zariadeniach a čerpacích staniciach. Počas 11-dňového obdobia v máji 2021 letecké útoky zasiahli 13 studní, 3 odsoľovacie zariadenia a 250 000 metrov vodovodných potrubí vrátane hlavného potrubia prepravujúceho vodu zakúpenú od izraelskej štátnej spoločnosti Mekorot. Izraelské útoky začiatkom augusta 2022 viedli k ďalším škodám na častiach vodovodnej siete a nedostatok paliva v Gaze spôsobený blokádou dočasne znížil výrobu a dodávky vody o viac ako 50 percent!

Izrael zároveň neustále blokuje tok náhradných dielov na dodávky vody do pásma Gazy. Izrael už mesiace nepovoľuje náhradné diely na opravu trosiek vodnej infraštruktúry v Gaze z útokov na Gazu v máji 2021. Ďalšie škody na zásobovaní palestínskeho kolektora boli údajne spôsobené novým 20 metrov vysokým múrom obklopujúcim pásmo Gazy, ktorý je vykopaný hlboko do zeme, aby údajne odrádzal od výstavby tunelov v blízkosti Gazy, ale je pravdepodobnejšie, že zabráni presakovaniu vody do pásma Gazy z Izraela. (Viď funkciu českého múru proti poľskej elektrárni Turów a tamojších baní, kde sa stráca česká voda!)

V dôsledku neúprosných barbarských leteckých útokov Izraela na civilnú infraštruktúru v Gaze bolo len do roku 2017 každý deň z Gazy do Stredozemného mora vypustených približne 108 000 kubických metrov nespracovaných odpadových vôd. V roku 2017 zomrel päťročný chlapec z Gazy na následky plávania v mori. Nasledujúci rok bola Gaza vyhodnotená ako „na pokraji humanitárneho kolapsu“ kvôli „akútnemu problému s energiou, vodou a hygienou, ktorý predstavuje vážnu hrozbu pre verejné zdravie“. Správa OSN z roku 2021 tvrdí, že dusičnany zo znečistenia odpadových vôd šesťnásobne prekračujú odporúčania WHO, čo spôsobuje nárast prípadov cyanózyVysoké koncentrácie chloridov z prieniku morskej vody do pobrežných kolektorov podzemnej vody vystavujú tehotné ženy a deti mimoriadnemu riziku a kontaminovaná voda je hlavnou príčinou detskej úmrtnosti.

Ďalšia štúdia zistila, že 59,2 percenta detí v Gaze malo aspoň jednu parazitárnu infekciu a podobné percento detí trpelo anémiou. Rakovina a ochorenie obličiek sú v Gaze čoraz bežnejšie. Ročný nárast prípadov zlyhania obličiek je nepredstaviteľných 13%. V dôsledku života v toxickej biosfére bez možnosti základnej hygieny zaznamenala Gaza v posledných rokoch prepuknutie prenosných chorôb, ako je akútna hepatitída A, akútna hnačka a dokonca týfus. Nedostatok čistej vody sťažuje zdravotníckym pracovníkom zvládanie infekcií šírených organizmami rezistentnými voči viacerým liekom, ktoré vznikajú v dôsledku rozšíreného používania antibiotík na liečbu pacientov zranených pri vojenských útokoch! (Rovnako ako z Ukrajiny!) Ďalšie vplyvy na zdravie súvisia s ťažkými kovmi z bombardovania, ktoré zostávajú v pôde, pretože blokáda bráni ich odstráneniu z pôdy, čím prispievajú k znečisteniu potravín a zásobovaniu vodou. Vedci spájajú tieto toxíny z bômb a granátov s nárastom vrodených chýb u predčasne narodených detí, detí s ťažkou podváhou a všeobecným zakrpatením malých detí, keď sa vyvíjajú!

Zatiaľ čo obyvatelia Gazy, vrátane bábätiek, sú nútení piť neupravenú vodu kontaminovanú ťažkými kovmi, toxínmi a baktériami rezistentnými voči viacerým liekom, za izraelským plotom so stovkami tisíc hektolitrov čistej vody, noví osadníci zavlažujú svoje polia. Väčšinu svojej produkcie predávajú obchodným reťazcom EÚ, takže bohatí Západoeurópania a bohaté východoeurópske elity majú vždy k dispozícii čerstvé organické bylinky, zeleninu, šaláty a ovocie! Mučivá dlhodobá smrť Palestínčanov a ich maličkých v dôsledku strašných chorôb, rakoviny a otravy organizmov spôsobených nedostatkom vody tak umožňuje sladký život európskych elít, ktoré sú teraz pobúrené vzburou hyen, ktoré utiekli zo svojho geta a odvážili sa upriamiť pozornosť celého sveta na toxickú biosféru spôsobenú v posledných rokoch genocídou Izraela, v ktorej musia žiť ako obete moderného kolonialistického holokaustu preplneného ako sardinky, a bez vyhliadky na zbavenie sa statusu otroka okrem brutálneho útoku a boja proti poslednému Palestínčanovi.

Genocída, ako napísal autor tohto výrazu a jeho právnej a filozofickej špecifikácie, poľský Žid Ralph Lemkinv apríli 1945: odkazuje na koordinovaný plán zameraný na zničenie všetkých atribútov základov života národných skupín, aby tieto skupiny vädli a umierali ako rastliny, ktoré utrpeli peronospóru. Koniec týchto národných skupín môže byť dosiahnutý násilným rozpadom ich politických a sociálnych inštitúcií, kultúry, jazyka, národného cítenia a náboženstiev. To sa dá dosiahnuť vymazaním všetkých základov osobnej bezpečnosti, slobody, zdravia a dôstojnosti. Keď tieto prostriedky zlyhajú, guľomet môže byť vždy použitý ako posledná možnosť. Genocída je namierená proti národnej skupine ako celku a útok na jednotlivca je len sekundárnym cieľom po zničení národnej skupiny, ku ktorej patrí. Doteraz používané pojmy, ako napríklad „odnárodnenie“ alebo „germanizácia“, dostatočne nevyjadrujú plnú silu nového fenoménu genocídy. Znamenajú len nahradenie národného modelu utláčateľa pôvodným národným modelom, ale neznamenajú zničenie biologickej a fyzickej štruktúry utláčanej skupiny.

Ak sa má odvrátiť genocída v pásme Gazy, medzinárodné spoločenstvo musí okamžite ukončiť svoju spoluúčasť na niekoľkoročnom kolektívnom trestaní palestínskeho ľudu a tlačiť na Izrael, aby zrušil svoju dlhodobú blokádu a teraz spolu s Washingtonom zastavil svoje úsilie vyhnať Palestínčanov z ich domovov masívnym bombardovaním Gazy, čím ich podrobí záverečnému postupu dlhodobej brutálnej a mučivej genocídy. Izrael už roky používa mechanizmus GRM na blokovanie dodávok dreva, cementu, náhradných dielov pre vodné čerpadlá a potrubí do Gazy na základe toho, že tieto základné ľudské produkty by sa použili na vojnové ciele Hamasu. Celý zoznam obsahuje neuveriteľných 8500 položiek!

Podľa najnovších správ v arabských médiách dal Biden dal Izraelu zelenú na úplné bombardovanie pásma Gazy. Podľa arabských médií už brutálnymi nočnými útokmi úplne zničila celá štvrť! Zároveň však v Izraeli rastie nevôľa voči premiérovi Netanjahuovi, pretože sa zdá byť isté, že Izraelčania dostali podrobné varovanie od egyptských tajných služieb vopred o tom, čo robí Hamas! Ďalším cieľom izraelského útoku je Libanon! Sionisti v New Yorku, podľa správy al-Džazíry zverejnenej s fotografiami a videami o 01:32 GMT, 03:32 CZ, už začali kričať na zhromaždeniach, že Palestínčania musia byť vyhladení do posledného!

Včera premiér Spojenými štátmi okupovaného Iraku, Mohammed Shia Al-Sudani, navštívil Kremeľ, aby videl Gosudar, a na svojom prvom stretnutí s Putinom požiadal, aby Rusko ako právo veta v OSN pomohlo zastaviť izraelské útoky proti palestínskym územiam!! Putin aj Al-Sudani tiež podrobne diskutovali o budúcej spolupráci oboch krajín v oblasti ekonomiky a armády. V skutočnosti je Lavrov teraz tak zaneprázdnený telefonátmi zo zahraničia, že už nie je schopný reagovať na výzvy na ruskú pomoc a intervenciu. Brutálna bombardovacia genocída Palestínčanov, ktorú teraz vykonáva Izrael s priamou podporou a dohľadom Washingtonu, už prináša prvé výsledky. Rusko už nezápasí s akousi politickou izoláciou, ako sa snažia západné médiá tvrdiť, naopak, celý Putin, Kremeľ a Rusko sa v posledných dňoch tešia diplomatickej sláve a obdivu celého slobodného sveta, ktorý nie je kontrolovaný súčasným gangom z Washingtonu! Bruselu aj Washingtonu hrozí obrovská politická katastrofa. Arabská tlač a médiá, vrátane médií iných moslimských krajín, hovoria jasne – nemilosrdný útok Hamasu na Izrael a jeho občanov bol vyvolaný rokmi krutej politiky Tel Avivu! A informujú najmä o dôsledkoch krutých útokov proti palestínskym civilistom. Teror je vždy len teror a nezáleží na tom, či pochádza z lietadiel vo vzduchu alebo z rúk teroristov na zemi!

So súčasnou bojovou klikou vo Washingtone dochádza trpezlivosť. Erdogan včera ostro zaútočil na USA a povedal, že je nepredstaviteľné, ako mohol Pentagon zostreliť turecký prieskumný dron nad Sýriou. Ako je možné, že USA zostrelili drony svojich vlastných spojencov v NATO, zúril ErdoganJe to možné, pretože USA teraz trénujú a vyzbrojujú teroristov po celej Sýrii, na Blízkom východe! Prečo majú teraz USA v Sýrii 20 vojnových základní na zostreľovanie bezpilotných lietadiel z krajiny NATO, ktorá bojuje proti teroristom? A zmätenému rakúskemu kancelárovi Nehammerovi zdôraznil, že Turecko, rovnako ako všetky moslimské krajiny, podporuje medzinárodný plán, schválený prezidentom Obamom, aby sa Izrael stiahol k hraniciam z roku 1967 výmenou za trvalý mier! Tento plán bol dokonca oficiálne prijatý Hamasom v roku 2017, ktorý dovtedy tvrdil, že cieľom Hamasu je len úplné zničenie Izraela! Ale ako zvyčajne, to, čo bolo dohodnuté v OSN a Oválnej pracovni Bieleho domu s podporou Bruselu, malo jediný účel, upokojiť Palestínčanov a Arabov, aby sa mohli pripraviť na konečné riešenie palestínskej otázky! Rovnaký prístup použil Západ pri rokovaniach s Putinom o takzvanej minskej dohode o riešení ukrajinskej otázky. Pozrite si Českú televíziu – Minské dohody dali Kyjevu čas pripraviť sa proti ruskej armáde!

Ale ako sa ukázalo včera, namiesto Kyjeva, Bruselu a Washingtonu bol dôsledný Gosudar lepšie pripravený na vojnu! Včera jeho 2. armáda prelomila prvú obrannú líniu kyjevskej armády v jej najsilnejšie opevnenej obrannej oblasti neďaleko mesta Avdeevka s počtom obyvateľov 90 35, ktorú Ukrajinci kontrolujú a z ktorej pravidelne ostreľujú mesto Doneck. A začal bočný taktický postup na juhozápad, aby obkľúčil celé zoskupenie vojakov v Avdeevke. Pozrite si ruskú mapu nižšie. Rusi včera tvrdili, že ich vedúce jednotky už rýchlo prenikli na východný okraj obce Berdichy, ktorá je niekoľko kilometrov v ukrajinskom tyle!

Putin včera v rozhovore s irackým premiérom al-Sudáním oznámil, že Rusko bude rokovať so všetkými stranami konfliktu v pásme Gazy. A že celý konflikt je živým príkladom zlyhania politiky Spojených štátov na Blízkom východe, kde sa Washington snažil „monopolizovať“ všetky snahy o nastolenie mieru, ale nedokázal nájsť funkčné kompromisy. Podľa Putina Spojené štáty úplne ignorovali záujmy Palestínčanov, vrátane ich potreby vlastného nezávislého palestínskeho štátu. Putinove slová už pozitívne reagovala Bruselská komisia, ktorá je vrazená do pasce brutálnym bombardovaním nevinných palestínskych civilistov a ich detí, pretože bubnuje, že Putin svojimi raketovými útokmi na ukrajinských civilistov masívne porušuje vojnu a medzinárodné právo! Putinove raketové a dronové útoky však nie sú ničím v porovnaní s izraelskou bombardovacou kampaňou. Putinove rakety vypálené minulý rok na ukrajinské mestá nemuseli zabiť toľko civilistov, koľko sa Izraelu pod ochranou USA podarilo zmasakrovať v pásme Gazy za posledné dva dni!

Akokoľvek brutálne a strašné boli útoky Hamasu, nie je možné, aby ich civilizovaný štát použil na ospravedlnenie genocídy 2,3 milióna obyvateľov! Pirát Lipavský by sa nemal hádať s poslušným somárom Fialom z Washingtonu o tom, či nastal čas presunúť českú ambasádu do Jeruzalema, ale či nastal čas odvolať českých diplomatov z Izraela, ak neprestane páchať genocídu na Palestínčanoch! Samotné Lipavského zdôvodnenie, že: v dnešných turbulentných časoch bezpečnosti nepovažujem za rozumné, aby Česká republika priťahovala pozornosť medzinárodného spoločenstva drastickým krokom v otázke izraelsko-palestínskeho konfliktu, pretože Česká republika by nebola schopná zaručiť bezpečnosť českých veľvyslanectiev, ich zamestnancov, rodinných príslušníkov alebo iných českých občanov žijúcich v krajinách s obyvateľstvom, ktoré túto myšlienku radikálne odmieta!, je výrazom typickej českej zbabelosti: Podporujeme vás, ale potichu, len aby to nikto nevedel!!

Michael Svatoš


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *