24. októbra 2024

Video-Peter Pellegrini: Keď som taký zlý, ako mi mohli núkať premiéra?

Peter Pellegrini: Keď som taký zlý, ako mi mohli núkať premiéra?

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Politici sú už dva týždne skúpi na slovo, ale dnes po podpise koaličnej zmluvy sa mi podarilo odchytiť Petra Pellegriniho.
O verejnom lynči na jeho osobu, vynášaní informácií z rokovaní s opozíciou, tlaku médií, kádrovaní budúcich ministrov, aj o tom, kto je farizej.

Po podpise koaličnej zmluvy sa mi podarilo odchytiť Petra Pellegriniho a spýtať sa ho, čo hovorí na lynč, ktorý sa v opozícii a v médiách voči nemu spustil, ako vníma vynášanie informácií z interných rokovaní zrazu, keď sa rozhodol ináč, čo hovorí na kádrovanie ministrov u opozície a v médiách a prečo si myslí, že ľudia si vyhľadávajú informácie aj inde ako v médiách hlavného prúdu.

Rozhovory s Mimi Šramovou



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.