27. júla 2024

Video-Šimečka už plače, na Lipšica nám nesiahajte! Je to etalón morálky a spravodlivosti!

Šimečka, prestaňte klamať a riešte to, čo skutočne potrebujeme vyriešiť!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Šimečka už plače, na Lipšica nám nesiahajte! Je to etalón morálky a spravodlivosti!

Európska komisia je vraj už informovaná, ale je ticho. Za to on ide robiť tlačovku, hoci žiadne oficiálne kroky neboli ešte podniknuté.

Jedno je však isté. Ak progresívci kričia, že ide demontovať právny štát, potom idú veci dobrým smerom. Hlavne, že im nevadil totálny rozvrat právneho štátu, vloženie moci do rúk nevoleného hygienika Mikasa a bezprecedentné porušovanie ústavy za vlády Matoviča a Hegera, obaja v spolupráci s prezidentkou. Vtedy kričali iné. Vtedy vyslovene volali: pritvrďte na tých dezolátov!

Nemôžeme ignorovať skutočnosť, že progresívci sa snažia zdiskreditovať reformy, ktoré prinášajú vláda a prezident. Tvrdia, že ide o útok na právny štát, ale zabúdajú, že právny štát bol vážne narušený za predchádzajúcich vlád, ktoré podporovali nezodpovedného hygienika Mikasa a porušovali ústavu. Progresívci sa vtedy neozývali, ba naopak, požadovali ešte tvrdšie opatrenia proti občanom, ktorých označovali za dezolátov. Teraz sa prezentujú ako ochrancovia demokracie, ale v skutočnosti sú len zástupcami svojich ideologických záujmov.

Nemáme radosť z toho, čo sa deje v našej krajine. Vidím, že progresívci sa snažia zničiť všetko, čo sme vybudovali. Tvrdia, že chcú chrániť právny štát, ale v skutočnosti ho chcú podriadiť svojej ideológii. Nezaujíma ich, čo si myslia obyčajní ľudia, ktorí chcú žiť v slobode a mieri. Nezaujíma ich ani to, ako nás zneužívali predchádzajúce vlády, ktoré nás zaviedli do krízy a zadlžili nás. Nezaujíma ich ani to, že sme museli znášať absurdné opatrenia a obmedzenia, ktoré nám narúšali životy a práva. Vtedy mlčali alebo nás dokonca osočovali z toho, že sme dezoláti. Teraz sa tvária, že sú spasitelia demokracie a bojujú proti diktatúre. Ale ja im neverím. Ja viem, že oni sú tí, ktorí chcú zaviesť diktatúru svojho názoru. Ja viem, že oni sú tí, ktorí ohrozujú našu budúcnosť. Preto nebudeme mlčať. Preto im povieme pravdu do očí. Preto im povieme: dosť bolo vašich lží a manipulácií! Dosť bolo vašej arogancie a nenávisti! Dosť bolo vašej pokryteckej snahy demontovať právny štát! My chceme žiť v právnom štáte, ktorý rešpektuje naše práva a slobody. My chceme žiť v právnom štáte, ktorý chráni naše hodnoty a tradície. My chceme žiť v právnom štáte, ktorý slúži nám, nie vám!

JNS/Marek Kurta



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *