12. mája 2024

Označili ho za ľudského netvora a vyhodili ako psa. A keď za to dostal odstupné, zas mu nadávajú, že je hyena.

0

na západe, ktorý tak obdivujú, vôbec neriešia, že Hudáček hral v Rusku


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Označili ho za ľudského netvora a vyhodili ako psa. A keď za to dostal odstupné, zas mu nadávajú, že je hyena.

Akosi nerozumiem tomu povyku. Hudáček mal zinkasovať odstupné 15 000 eur, hoci neodohral ani minútu. A čo na tom? Vyhodil sa snáď sám? On si tých 15 000 vypýtal, alebo je to súčasť zmluvy?

Pripomínam, že v takom Anglicku neúspešným trénerom vyplácajú aj milióny, ak ich vyhodia. A tu nadávajú pre 15 000 človeku, ktorý nikam odchádzať nechcel. Lenže to vôbec nie je kvôli tým peniazom.

Obávam sa, že títo zanietení aktivisti by Hudáčkovi nadávali, aj keby mu zaplatili len cestovné. Oni nemajú problém s peniazmi, oni si potrebujú uľaviť nadávaním na kohokoľvek, koho dnes označia za proruského dezoláta.

Môže toto napísať Slovák proti Slovákom, ktorí nás reprezentujú?

Zvláštne však, že na západe, ktorý tak obdivujú, vôbec neriešia, že Hudáček hral v Rusku, a tak ho hneď najali v Nemecku. Tam ich totiž zaujíma hlavne športová výkonnosť a nie kádrový profil, ako je to u novodobých boľševikov skrývajúcich za slová ako sloboda, ktorú potom iným veľmi radi upierajú.

Marek Kurta/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *