27. júla 2024

O Ukrajine sa u nás môže písať iba tak, ako to káže Brusel

Ukrajina chce ďalší mierový summit.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


O Ukrajine sa u nás môže písať iba tak, ako to káže Brusel. Pätina Slovákov si myslí, že agresorom nie je Ruská federácia. Príčinu konfliktu vidia vo fašistickom prevrate banderovcov v roku 2014 a v úsilí nezákonnej banderovskej vlády získať jadrové zbrane, vybudovať protiruské základne NATO pár sto kilometrov od Moskvy, násilne po-ukrainčovať ruskojazyčné obyvateľstvo, vychovávať Ukrajincov v nepriateľskom duchu proti Rusku.

-A takto sa MYSLIEŤ NESMIE ! Podľa Bruselu je jediným agresorom, ktorý začal vojnu na Ukrajine iba Rusko. Je to v rozpore s historickými faktami, ale Brusel to takto povedal a akákoľvek diskusia musí skončiť. Ako sa vraví „chcel-nechcel musel: prikázal mu Brusel !“

Jeden z vodcov troch koaličných strán -JUDr.A.Danko, predseda SNS nesúhlasí, že Rusko je na Ukrajine agresor a že vo februári 2022 Rusko porušilo medzinárodné právo. -To ale administrátorom našej mediálnej totality prekáža. Oni likvidujú akékoľvek názory odlišujúce sa od názoru Bruselu, -aj keby to boli názory podpredsedu slovenského parlamentu.

Takmer polovica kandidátov na slovenského prezidenta: Danko. Harabin, Švec, Náhlik, Kotleba si myslia, že začiatok špeciálnej vojenskej operácie vyprovokovali ukrajinskí banderovci svojou protiruskou politikou. To ale administrátorom mediálnej totality nič nehovorí. Oni nepočúvajú slovenských politikov, oni neslúžia slovenským občanom. Oni poslúchajú mediálnych oligarchov nadnárodných mocenských štruktúr. To sú ich chlebodarcovia. Tým slúžia.

Takže, konečne sme sa zbavili tej starej partaje, čo nám tu 3,5 roka len kradla a klamala. Ale tí, čo im verili, stále nechcú uznať realitu. Tvrdia, že nová vláda je rovnaká ako tá predchádzajúca. Že je to len zmena mena. Že oni sú jediní, ktorí vedia, čo je dobre pre Slovensko. No nech si myslia, čo chcú. Časom sa presvedčia, že sa mýlia.

dedic/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *