20. mája 2024

Takže teraz to „bratři v triku“ došetrili, a Haščáka znovu obvinili.

0

Takže teraz to lipšicovi „bratři v triku“ došetrili a Haščáka znovu obvinili.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Jeden deň pred oficiálnym ukončením činnosti, zločinecká špeciálna prokuratúra ÚŠP znovu obvinila Haščáka a jeho spoločníkov. Tento krok prišiel po tom, ako Generálna prokuratúra oslobodila Haščáka a prípad poslala na došetrenie na Národnú kriminálnu agentúru a ÚŠP. Napriek predchádzajúcemu oslobodeniu, obvinenia boli znovu vznesené s „novými dôkazmi“. Občania sledujú vývoj s napätím, keďže sa blíži deň, kedy sa zločinecké praktiky môžu skončiť raz a navždy.

Takže teraz to „bratři v triku“ došetrili. A Haščáka a spol. znovu obvinili. Prečo? Jednak z pomsty a verejnej manifestácie sily, jednak preto, aby vec zostala zachovaná pôvodnému lipšicovskému prokurátorovi zo ŠP, aj potom, čo zmení zaradenie v rámci prokuratúry. Toto obvinenie môže byť vnímané ako pokus o udržanie kontroly nad situáciou, zatiaľ čo sa vyšetrovanie môže ďalej komplikovať. Je to súčasť širšieho obrázka právneho a politického boja, ktorý sa odohráva na pozadí.

Právoplatne odsúdený Lipšic kope nie ako zdochýnajúci kôň. Lipšic kope ako vraník v rekonvalescencii. Bodaj by už tie prezidentské voľby boli za nami a štát sa mohol do Lipšica a jemu podobných poriadne oprieť. Podobrať ich platnou legislatívou a poriadne sa oprieť.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *