20. mája 2024

Hľadá sa sudkyňa. Sem tam nazýva ľudí sv***mi, neuznáva úplne prezumpciu neviny

0

Sem tam nazýva ľudí sviňami, neuznáva úplne prezumpciu neviny a považuje za normálne, že jednu sviňu potom súdi a tvrdí, že je pri tom súdení svine objektívna.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Hľadá sa sudkyňa. Krátkovlasá. Sem tam si ponechá niečo bez zaplatenia, ale považuje to za normálne, veď povedala Ďakujem.

Sem tam nazýva ľudí sviňami, neuznáva úplne prezumpciu neviny a považuje za normálne, že jednu sviňu potom súdi a tvrdí, že je pri tom súdení svine objektívna.

(Ospravedlňujem sa, pán JUDr. Lindtner, ale ja tu len citujem Vaše pomenovanie Vašou zákonnou pani sudkyňou.)

Jedná sa o „sudkyňu osobu, ktorá po pár mesiacoch svojho pôsobenia na ŠTS dostala už v apríli 2020 napomenutie (disciplinárny postih) za to, že v troch veciach zo siedmich, ktoré jej boli pridelené, nielenže nenapísala rozsudky v zákonnej lehote, ale ani nepožiadala o jej predĺženie. V komunikácii ZSS spochybnila prezumpciu neviny a sudcov nazvala sviňami, obžalovaného psom.

Na hlavnom pojednávaní v priamom prenose najprv oznámi, že svedok Zeman svoju neúčasť ospravedlnil, po zistení, že ušiel, si záhadne zistí jeho telefónne číslo, zavolá mu a oznámi mu, netušiac, že je odpočúvaný, že jeho ospravedlnenie z hlavného pojednávania tlmočila (!). Je to sudkyňa, ktorej dve rozhodnutia v medializovaných väzobných kauzách (Haščák a sudkyňa Kyselová) boli zrušené Najvyšším súdom z dôvodu, že žiadne dôkazy, o ktorých vo svojich rozhodnutiach písala, neexistovali (!). Pre jej nečinnosť (teda prieťahy) musel Najvyšší súd prepustiť z väzby údajného trojnásobného vraha. Známa je i nedávna kauza inzulín, kde rodina obžalovaného obviňuje sudkyňu, že mu nedovolila ako cukrovkárovi zobrať si inzulín. Najnovšie sa objavila medializovaná informácia, že predseda ŠTS podal na túto sudkyňu disciplinárny návrh opäť za nenapísané rozhodnutia v zákonom stanovenej lehote.“

To nehovorím ja.

Toto o Pamele Záleskej hovorí členka súdnej rady Pružinec Eren, ktorá má vážne pochybnosti o objektívnosti súdov, a mám taký pocit, že táto sudkyňa veľmi dobre vie, o čom a o kom hovorí. (Link na rozhovor s ňou prikladám.)

A tak mám na dnes jednu otázočku… a týka sa napríklad aj NAKA, keďže by o tomto mohli niečo vedieť:

Je pravda, že Pamela Záleská v poslednej dobe bola alebo ešte je na školení FBI za veľkou mlákou??

A ak to náhodou neviete, opýtajte sa na to, prosím, Vášho kolegu, ktorý je tam tiež.

Citát sudkyne Pružinec Eren je z rozhovoru:

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/sudkyna-pruzinec-eren-kauze-zaleskej-todovou-mozu-ludia-pochybovat-objektivnosti-sudov?fbclid=IwAR39-33Ih9Tj7gkYzY93b3aF9TABLgJ8235vXdrW3cIeoC7q6aIs_LXH_Pw

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *