13. mája 2024

R. Fico: TOTO BY ANI POTKAN NEUROBIL, ALE PS ÁNO

0

Premiér Robert Fico (uprostred) s generálnym riaditeľom Medzinárodnej agentúry pre atómovú energiu Rafaelom Grossim (vpravo) a belgickým premiérom Alexanderom De Croom. Foto: TASR/AP


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Som na rokovaní Európskej rady v Bruseli a zo všetkých strán dostávam informácie ako tu včera proti Slovensku bojoval Mončiči, mladý Šimečka. Každého, s kým sa stretol, presviedčal, aby Slovensku boli zastavené európske peniaze, lebo to vraj môže pomôcť Korčokovi v prezidentskej kampani.

PS, strana, ktorú voláme familiárne Proti Slovensku, prehrala súboj o Lipšica, teraz jej hrozí ďalšia prehra v prezidentských voľbách. Tak jej predstavitelia neváhajú a žiadajú orgány EÚ, aby potrestala Slovensko a jeho vládu za suverénne postoje. Žiadajú, aby mestá a obce nemali prístup k EÚ fondom, aby Slovensko trpelo, lebo PS nevie robiť politiku a nevie ako demokraticky odstaviť SMER – slovenskú sociálnu demokraciu od moci.

Toto by ani potkan neurobil, ale asi si musíme zvyknúť.

PS, strana známa ako Proti Slovensku, čelí po prehre v súboji o Lipšica ďalšiemu možnému neúspechu v nadchádzajúcich prezidentských voľbách. V reakcii na tieto udalosti sa jej predstavitelia obracajú na orgány Európskej únie s požiadavkou na sankcie voči Slovensku a jeho vláde za zaujatie suverénnych postojov. Navrhujú, aby sa mestám a obciam obmedzil prístup k fondom EÚ, čím by Slovensko bolo potrestané za to, že PS nevie efektívne pôsobiť v politickom prostredí a nedokáže demokraticky odstrániť SMER – slovenskú sociálnu demokraciu z pozície moci.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *