11. mája 2024

Prebudili sme sa do progresívneho rána. Kto za to môže?

0

Na snímke kandidát na prezidenta SR Štefan Harabin. Foto: TASR/Jaroslav Novák


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Na rečnícku otázku si hneď aj dávam odpoveď. Nemysliaci ľudia, nechcem rovno napísať že hlupáci, lebo tak to nie je. Ale kým prejdem k voľbám , najprv k udalosti, ktorá otriasla všetkými cítiacimi ľuďmi. 24. februára začalo Rusko vojnu proti Ukrajine, a dnešný 24. marec je v Rusku dňom štátneho smútku.

Numerológia má predsa len niečo do seba… Vieme, čo predchádzalo agresii z ruskej strany , no takisto je pravda, že stále je možnosť urobiť plno iných krokov, kým stlačím spúšť. Zaráža ma , keď čítam na sociálnych sieťach, ako tí, ktorí sa pasujú za spravodlivých , nemajú problém napísať, že sa tešia z toho, čo sa v Moskve stalo a že tých Rusov mohlo umrieť aj viac. Takisto ma však zaráža názor ľudí, ktorí píšu, že tento masaker možno zorganizoval Putin. Nuž… okrem toho , že Putin nie je padnutý na hlavu , chcem povedať, že takúto akciu nedokáže zorganizovať žiadna hlava štátu. Ani Zelenskyj, ktorý vedome posiela ľudí do mlynčeka na mäso by nebol schopný zorganizovať takýto beštiálny zákerný útok na civilistov vlastnej krajiny. To by dokázal urobiť len netvor. Hoci sa k útoku prihlásili islamisti, pre nich je typické, že zabíjajú z presvedčenia , nie kvôli peniazom. Celá udalosť skôr podľa mňa smeruje k ukrajinskej a takzvanej západnej stope. Tak ako v prípade Nord Streamu či Duginovej. Ale môžem sa samozrejme mýliť.

A teraz naspäť na Slovensko. Výsledok volieb ma neprekvapil. Aj som na to vo svojich blogoch upozorňovala. Voliči opozície sa zjednotili, ale hlavne môžeme ďakovať harabinovcom a dankovcom , ktorí nemysleli racionálne a mnohí nevedeli potlačiť svoje ego presne tak, ako to robia dvaja spomenutí páni. Tak sme sa prebudili do progresívneho rána. Koalícia si nechce priznať chybu s násilným pretláčaním trestného zákonníka, na čo ja poukazujem už od začiatku, a aj táto skutočnosť spôsobila istý odlev síl do opačného tábora. Kým opozícia Slovensko zapredáva ,koalícia a aj mnohí z vás, koaliční voliči zase zo Slovenska ľudí vyháňate. Hlavne mladých. Vysvetlím. Keď boli počas minulej vlády masívne demonštrácie, mainstream hovoril o demonštrujúcich ľuďoch ako o dezolátoch v uliciach. Nato toľko nenávidená Lucia Ďuriš Nicholsonová ukázala , že vie v prípade potreby uvažovať veľmi rozumne, keď mainstream odsúdila a napísala, že do ulíc išlo mnoho nešťastných, zúfalých ľudí a tým, že ich označili za dezolátov , ich vlastne vohnali „do náručia“ vtedajšej opozície.

A čo robíte teraz vy, voliči koalície? Ak tu človek napíše kritický názor na nejakú tému , mnohí z vás ho onálepkujete a stáva sa pre vás automaticky liberálom. V minulom blogu mi dokonca napísala nemenovaná osoba ,že som povrchná, lebo volím Pellegriniho a nie Harabina. Nuž, nie som povrchná, ale rozumná. A včerajšok mi dal za pravdu. Mnohí z vás ste tu hanlivo písali o homosexuáloch, o teplom Pellegrinim a možno sú tak orientované práve vaše deti a vy ich takto nasmerujete k progresívcom alebo vyženiete do cudziny. Chcem poďakovať novej blogerke anine , ktorú si veľmi vážim a ktorá vo svojom blogu včera napísala tieto slová:

„Napriek mojej úprimnej snahe som sa opakovane presvedčila, že nech je môj zámer akokoľvek dobromyseľný, i tak sa nájde niekto, kto sa chytí jedného slova, jednej vety… To by mi nevadilo, môžeme mať iný názor, nemusíme byť v zhode, ale urážať, zosmiešňovať, bezdôvodne pochybovať o mojich schopnostiach by nemusel. Takmer každý si pestuje svoje Ego, to akceptujem. Každý chce byť úspešný. Ibaže hladiť si svoje Ego (inak to neviem označiť) na účet iného nie je fér. Bolo by to v rozpore s logikou môjho snaženia, ak som prostredníctvom blogovania túžila po znevažovaní svojej osoby.“

Čo napísať na záver? Snáď len, aby sa harabinovci spamätali. Ivan Korčok je iste vzdelaný, inteligentný človek a určite by nebol ako prezident hanbou Slovenska. Ale onedlho by sme tu mali opäť spory a polarizáciu spoločnosti , nehovoriac o najväčšej hrozbe –strate veta v Bruseli a možnosti zatiahnutia Slovenska do vojny a to je najväčšie nebezpečenstvo , ktoré by v prípade jeho zvolenia hrozilo našej krajine. Takže harabinovci, skomplikovali ste to a zbytočne zdramatizovali, teraz začnite rozmýšľať.

Autor: luna5

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *