29. apríla 2024

Korčok splnil to, čo už v januári hovoril, že kampaň bude špinavá

0

Korčok sa postaví nanajvýš na piedestál lží, cigánstiev a klamstiev. Korčok-„prezident“ bude stáť a padať na zapáchajúcej hore mediálneho hnoja.


👉Napriek ustavičnej cenzúre na FB, sa snažíme byť s Vami v kontakte. Sledujte nás na telegrame👈


CHCÚ VYVOLAŤ APATIU, VYVOLAJÚ VZDOR

Korčokovci sú už po krk v žumpe vlastných výkalov, ktoré produkujú na Petra Pellegriniho. Ak by ešte mali v rukách justíciu, tak Pellegrini už dávno sedí a možno by mimoriadne nariadili trest smrti. Kto pred prvým kolom uvažoval, či Pellegrini a Ivan Korčok nie sú vytiahnutí z rovnakého klobúka, po prvom kole prezidentských volieb musí vidieť, že Korčok sa do Prezidentského paláca musí dostať stoj čo stoj, teda podľa pánov, ktorí sú aj jeho pánmi!

Korčok už v januári hovoril, že kampaň bude špinavá, ale on ju robiť nebude. Nemusí, veď ruky má špinavé ešte zo svojich činov, keď slúžil každému politikovi len nie ľuďom. Nemusí, veď špinavú robotu za neho poctivo, čo znie ako oxymoron, odrobia politickí aktivisti roztrúsení naprieč celým mediálnym prúdom, ktorému podobne ako Korčokovi ide v týchto voľbách o krk.

Čas moratória hravo obišli tým, že týždenník propagujúci jeho osobu vytlačili deň pred začatím moratória a do stánkov sa dostal v čase, keď naň v podstate nebolo možné efektívne reagovať. Neplatené príspevky nech majú aj milióny videní sa do moratória nezapočítavajú, a tak napr. v skupinách združujúcich opatrovateľky v Rakúsku sa šírila propaganda v prospech Korčoka, určite bude náhodou, že zástupkyňou opatrovateliek v Rakúsku je istá pani Bibiana Kudziová, ktorá má mimoriadne blízko k strane Jablko, už politickej dôchodkyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej. Moratórium, ktoré má slúžiť na usporiadanie myšlienok voliča, teda pokojne v medziach zákona, ale nemorálne korčokovci porušovali. No a čo? Oni môžu, presne v štýle riadenia štátu vládou, v ktorej bol Korčok ministrom.

Červené denníčky a politickí aktivisti idú ešte ďalej. RTVS, ktorej zamestnanci by teraz mali dokázať, že sú verejnoprávnym médiom, bez problémov pozve do relácie Bélu Bugára a Mareka Maďariča, aby verejnosti vmasírovali, že Korčok bude a môže byť víťazom, lebo oni síce nemajú argumenty, ale malo by to byť tak.

Denníčky útočia nechutnými karikatúrami, za ktoré by, niektoré sociálne siete druhú stranu bez problémov zablokovali. Slintajú nad tým jedným heslom “nemôžu mať všetko” a vyťahujú citáty Pellegriniho, ktoré bez časového kontextu dokážu pobúriť jeho potenciálneho voliča. Áno, Pellegrini bol a je populista, ktorý sa hýbal v poryve vetra, ale nemá byť prezident na strane názorov väčšiny a zjednocovať? K tým najnevkusnejším a najproblematickejším vyjadreniam si treba uvedomiť, že to bolo v čase, keď zakladal stranu “na zelenej lúke” a potreboval byť na obraze. Korčok na obraze byť nemusel, ale poctivo na vláde dvíhal ruky proti občanom, podobne ako predtým trčal zo zadku všetkým premiérom Slovenskej republiky, aj samotnému Pellegrinimu.

Kým Korčok na svojich mítingoch spomína Pellegriniho v každej vete, tak Pellegrini získava potrebnú, hoc nie úplne dôležitú politickú podporu. Už dnes je na smiech Korčokove podanie pre magazín Extraplus, keď to isté dostal od svojho priateľa Štefana Hríba a týždenníka .týždeň, ktorého tlač tiež nenájdete na transparentnom účte. Problémom u Pellegriniho má byť už aj let “luxusným” lietadlom poslanca Hlasu-SD Petra Náhlika. Zatiaľ čo korčokovci, ktorí majú za chrbtami heslo “slušne a rázne” prekračujú hranice slušnosti a nepotrvá dlho, aby sa začali dusiť vlastnými výkalmi v podobe klamstiev a manipulácii, ktorými sa snažia vyvolať apatiu, tak Pellegrini sa môže do Paláca uniesť na vlne vzdoru, práve proti týmto praktikám.

Nehovoriac o tom, že aj vďaka Pellegriniho vajataniu sa napr. v oblasti spravodlivosti ešte pred voľbami prezidenta udiala očista, ktorá deň čo deň prináša odhalenia zneúživania orgánov činných v trestnom konaní a súdov za vlád, v ktorých bol ministrom Korčok, a to vďaka zmene politickej klímy po septembrových voľbách, ktorú chce práve kandidát mediálnej žumpy zmeniť.

Roman Mrtiška FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *