19. mája 2024

Kráľovná floskulí, sa nebude vracať ku svojej advokátskej praxi (tej fejkovej?)

0

Zuzana Čaputová, ešte-mesiac prezidentka


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Zuzana Čaputová, ešte-mesiac prezidentka

, sa nestotožňuje s názorom, že prezidentské voľby boli referendom o vláde Roberta Fica. V princípe sa nestotožňuje s ničím, čo robí Robert Fico. Tiež sa teší, že mnohí občania podporili zbierku Munícia na Ukrajinu. (Podľa Čaputovej, tí, čo posielajú zbrane na Ukrajinu, chcú mier. Z tohto pohľadu bol mierotvorca aj Adolf Hitler – veď aj ten zbrojil a zbrojil). Chystá sa ešte na Ukrajinu, rozlúčiť so Zelenskym. Zatiaľ sa jej Robert Fico neozval, že by sa chcel pridať. Protokol v Pezinku nevyučujú? Ponuky zo zahraničia nexce komentovať. Prečo celú reláciu kydajú na Fica? Prečo ho tam nezavolali? Koho ešte zaujímajú názory tejto ženy, okrem Kovačiča a jeho ženy?

Prečo Zuzana Čaputová pred každou odpoveďou vzdychne??

Keď tam Kovačič pustil Roberta Fica, ako hovorí o mierových iniciatívach, tak si vzdychla ako Angelika de Plesibelie, keď na konci prvého dielu videla ako upálili Pejraka.

Do poslednej sekundy môjho mandátu sa budem snažiť reprezentovať Slovensko najlepšie ako sa dá! Čaputová sa verejne zastáva odvolaného Majerníka, bolo to podľa nej ponižujúce, vykonával perfektnú robotu.
ZČ: Nebudem sa vracať ku svojej advokátskej praxi
(tej fejkovej?)
Budem užitočná v občianskej spoločnosti, nie v politike.
(Treba ďalšiu skládku preniesť?)

ZČ: Zo strany politickej moci vidíme snahu zasahovať do spravodlivosti!
A kto chodí na kávičku na Ústavný súd??

ZČ: Médiá sú strašne dôležité, sú strážcami demokracie.
(Čo to mele? Slohová práca piataka na ZŠ)

Trápna, tendenčná a aktivistická otázka Kovačiča:
-Ako to zvláda Maroš Žilinka?
-Čo podľa vás bude pre vyšetrovanie korupcie znamenať zrušenie ÚŠP?
-Čo očakávate od reorganizácie NAKA? Zastavme korupciu to kritizuje
-Odvolá Peter Pellegrini predsedu ÚS Fiačana?
-Koalícia naschvál neozvolila ústavného sudcu?
-Myslíte si, že Štefan Harabin nemá šancu na zvolenie?
-Ako bude vyzerať slovenská spravodlivosť o rok?
-V akom stave máme tajnú službu?
-Máme dôveru zahraničných partnerov?
-Roztriešti si naša spoločnosť ešte viacej?
-Dá ju Pellegrini dokopy?

Príbelský počúva? Kde sú kritické otázky??

Mimi Šrámová


Slovensko a jeho politická scéna: Rozlúčka prezidentky a občianska iniciatíva

Pozornosť verejnosti púta politická scéna, kde prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa chystá opustiť svoj úrad, vyjadruje nesúhlas s niektorými politickými rozhodnutiami a postojmi. Napriek tomu, že jej mandát sa chýli ku koncu.

Prezidentka Čaputová, známa svojím progresívnym prístupom a podporou LGBT hodnôt, sa vyjadrila, že nezdieľa názor, že nedávne prezidentské voľby boli referendom o vláde Roberta Fica, politika a bývalého premiéra Slovenska. Jej postoj k Ficovej politike je jasný – nesúhlasí s jeho prístupom ani smerovaním, ktoré pre Slovensko zvolil.

Zároveň sa prezidentka teší z občianskej iniciatívy „Munícia na Ukrajinu“, ktorá získala podporu „mnohých Slovákov“. Táto zbierka, ktorá bola reakciou na rozhodnutie vlády nepripojiť sa k medzinárodnej iniciatíve na podporu Ukrajiny, ukázala solidaritu a ochotu slovenského ľudu pomôcť susednej krajine v čase krízy.

Prezidentka Čaputová plánuje navštíviť Ukrajinu, aby sa rozlúčila s jej prezidentom Volodymyrom Zelenskym, čo je gesto podpory v týchto turbulentných časoch. Jej snaha o posilnenie vzťahov a podpory Ukrajiny je v kontraste s postojom Roberta Fica, ktorý sa k tejto ceste nepridal.

V tejto atmosfére sa objavujú otázky, prečo médiá kladú dôraz na Ficove kroky a prečo bol pozvaný alebo nebol pozvaný do diskusných relácií.

Napriek rozdielnym názorom a politickým smerovaniam, je dôležité, aby sa slovenská spoločnosť zjednotila v podpore demokratických princípov a medzinárodnej solidarity. Ako sa Slovensko pripravuje na zmenu v prezidentskom úrade, oči sú upreté na budúcnosť a na to, ako sa krajina postaví k výzvam, ktoré pred ňou stoja.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *