16. júna 2024

Kto trasie s do nepríčetna sfanatizovanými progresívnymi médiami

Markíza

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Nedávno som videl krátke video, ktoré hovorilo o tom, že ak dáte do pohára 100 čiernych a 100 červených mravcov, nič sa nestane. Ale ak zatrasiete pohárom, čierne mravce začnú zabíjať tie červené a naopak červené mravce budú zabíjať tie čierne, pretože sa navzájom budú považovať za nepriateľov. To isté sa stalo aj našej spoločnosti.

Kto trasie s kedysi obľúbenou herečkou Vášaryovou

, ktorá následne nazve 1,2 milióna voličov spodinou len preto, lebo volili inak ako si ona predstavovala? Kto trasie s Martinom Šimečkom, ktorý vidí vo voličoch koalície svine v ľudskej bytosti, lúzu a nikdy im nechce porozumieť? Kto trasie s Káčerom, ktorý posiela na chuj všetkých okrem progresívcov? Kto trasie s do nepríčetna sfanatizovanými progresívnymi médiami, ktoré robia politiku namiesto opozičných strán? Konzervatívcov neváhajú verejne osočovať a nálepkovať ako homofóbov, fašistov, dezolátov. Bičujú nálady ľudí, strašia ich a hecujú do krajnosti?

No a keď to prepália a jeden z nich spácha atentát na premiéra (pre nich nie politického protivníka, ale štvanú zver, nepriateľa) tak sa tvária, že oni s tým nič nemajú, oni muzikanti. Aj by okrúhle stoly zvolávali, na ktoré pani z paláca nemala 5 rokov akosi čas. Zodpovednosť však zo seba nikdy nezmyjú. Jednoducho sa to nedá. Ale tí, ktorí tým pomyselným pohárom trasú by si mali uvedomiť, že toto je cesta do pekla. Robert Fico bol len malý kamienok do mozaiky, tie väčšie sa dnes skladajú na Ukrajine, v Gaze, Taiwane, Iráne….

Gyimesi György FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *