20. mája 2024

ZOSADÍ ČAPUTOVÁ HEGERA? V parlamentných kuloároch je to vraj HOTOVÁ VEC

0

K vymenovaniu úradníckej vlády by hlava štátu pristúpila, ak by vláda Eduarda Hegera zlyhala závažným spôsobom. To uviedla samotná prezidentka pred časom vo svojom vyhlásení. Dnes sa zdá, že dočasne poverená vláda už nerobí nič iné, len zlyháva. Všimla si to konečne aj Čaputová, alebo si len prihrieva vlastnú polievočku?

Hotová vec?

To, že Čaputová plánuje zosadiť Hegera, sa na chodbách parlamentu už diskutuje ako hotová vec a hovorí sa aj meno ekonóma, ktorý ho vymení. Čaputovej však, samozrejme, nejde o Slovensko, ale ide jej len o Progresívne Slovensko. To však nič nemení na tom, že Hegera by mala odvolať okamžite,“uviedol na sociálnej sieti opozičný poslanec a predseda strany Život – NS Tomáš Taraba.

Politik upozorňuje, že realita je taká, že Hegerovi neprechádzajú v parlamente zákony, bojí sa chodiť do parlamentu vôbec rokovať o ich podpore, pretože vlastne nemá ani s kým sa baviť.

Otík Heger si podpílil halúzku

Pre nás v opozícii je Heger Otík, s ktorým sa nie je o čom baviť a pre koalíciu je to zradca. Popri tom osobitne konzervatívci ho považujú za svadobného podvodníka, čo oklamal v tých najvážnejších veciach. Presadil transgender agendu, nevie rozdiel medzi mužom a ženou a vlastne prehlásil, že je progresívny liberál. A práve v tom je čaro, že si podpílil halúzku,“ konštatuje Taraba.

Podľa neho Čaputová a Progresívne Slovensko pochopili, že Heger sa vlastne rozhodol robiť im konkurenciu. „Tepláreň je predsa ich pútnicke miesto!“ 

Stranícky marketing za štátne

Keďže Heger podľa Tarabu nerobí nič iné len zneužíva vládnu funkciu na marketing pre vlastnú fakovú politickú stranu pretláčanú jednou televíziou a jednou prieskumnou agentúrou, Čaputová musí zatiahnuť ručnú brzdu. „Heger je totiž z titulu funkcie neprimerane zastupovaný v médiach a na marketing zneužíva vládne limuzíny, lietadlá, vrtulníky a robí si jednoducho za štátne peniaze reklamu,“ upozorňuje opozičný poslanec.

Keď sa Heger po zosadení vráti do parlamentnej lavice, padne ako jablko zo stromu. Je nudný, v debatách nevýrazný, nemá výsledky a je to Matovičov trojročný poskok, ktorý dostal za úlohu od šéfa vytvoriť stranu na prilákanie liberálnych voličov. Vykonával navyše funkciu štýlom, že po voľbách ešte bude chodiť žobrať k Žilinkovi o paragraf 363. Ľahká váha,“ myslí si Taraba.

Heger si je vedomý, že muzika dohráva a panikári. Teraz bude krásne sledovať, či niektoré médiá dostanú reklamu od štátneho Tiposu. Potom si o tom povieme viac,“ uzavrel politik.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *