20. mája 2024

Zoznámte sa s novým držiteľom rekordu v ženskom vzpieraní, Avim Silverbergom

0

Víťazstvo pokroku. Prišiel, prehlásil sa za ženu a trhol také rekordy, že ich prekoná už len podobná „siláčka“ napumpovaná prirodzeným testosterónom. Pretože Avi Silverberg je v skutočnosti mužom a ani sa za to nehanbí, ale papier a nejaké progresívne vyhlášky znesú všetko. A potom sa im vysmial. Pretože sa zúčastnil len preto, aby im ukázal, že tu niečo nie je v poriadku.

Kanadské zákony totiž nevynucujú nejaké zmeny pohlavia alebo vonkajšie atribúty, aby ste nejakým pohlavím boli. Vďaka Lengvarskému a jeho vyhláške, s ktorou súhlasí aj Heger slovami: „Ja nie som odborník na to, čo je muž a čo žena“, z čoho má jeho manželka isto veľkú radosť, platia podobné pravidlá už aj u nás. Môžeme sa len modliť, aby sa taký Attila Végh neprehlásil za nežné pohlavie, to by ženské zápasy v klietke asi nadobro skončili.

Aby som bol korektný. Silverbergov výkon bol spochybnený práve tým, ktorého rekord bol prekonaný. Ide tiež o muža, dnes menom Anne Andres, ktorý si zmenil pohlavie už pred 20 rokmi a so slzami v tvári označil Silverberga za „bigotného zbabelca“, ktorý nie je v skutočnosti žena. Rozumiete, kam sme sa dostali. Dvaja muži sa hádajú, kto je viac žena. Čistý a nefalšovaný progres.

Čo na to ale feministky? Neprekročil ten boj za „ženské práva“ už nejaké hranice? Pretože som si istý, že tie niekdajšie bojovníčky za volebné právo žien, prístup k vzdelaniu či spravodlivé platy si nikdy nepredstavovali, že o 100 rokov neskôr budú medaily v ženských športoch brať bradatí páni…

JNS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *