20. mája 2024

O jablká je teraz veľký záujem. Nicholsonovú sleduje naživo neuveriteľných 63 jablkožrútov

0

O jablká je teraz veľký záujem. Nicholsonovú sleduje naživo neuveriteľných 63 jablkožrútov, také čísla nedával ani Valášek z Progresívneho Slovenska, keď vysielal len pre tých, čo klikli na video náhodne. Nicholsonová zároveň na tlačovke vydala rozhodné stanovisko: Nenecháme prepadnúť ani jeden jediný hlas! Vidno, že ide do toho s plnou vervou, ale súdiac podľa popularity začínam mať vážne obavy, že ten hlas nakoniec naozaj bude len „jeden jediný“.

Hlavne stretnutia s Mackom sú prelomové. Jedna strana 0,001% a druhá 0,0001%, to dodáva synergický efekt na úrovni jadrového výbuchu.

Na druhej strane, Nicholsonovej Jablku môže svojimi odbornými radami pomôcť Heger. Napríklad, ako čo najrýchlejšie urobiť z jabĺk krabicové čučo.

Dzurinda môže v tomto smere zabezpečiť ekologicky nezávadnú donášku na bicykli. Samozrejme, pokiaľ ho medzitým nevypije sám. Aj také skúsenosti máme.

Nuž, aj takto vyzerá spájanie pravicových síl na Slovensku…

Marek Kurta

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *