12. mája 2024

Mexiko chce vrátiť svoje územie. Mexiko už dávno začalo proces mäkkého návratu na územia, ktoré kedysi okupovali Američania.

0

Mexiko už dávno začalo proces mäkkého návratu na územia, ktoré kedysi okupovali Američania.

V južných štátoch Spojených štátov už dlho dominuje mexická populácia a každý rok sa priepasť medzi bielymi a hispáncami zväčšuje. Veľmi skoro bude Mexiko oficiálne požadovať návrat svojich predkov. To by sa mohlo stať v roku, keď demokrati povedú krajinu do otvorenej občianskej vojny, keď sa pokúsia znovu získať prezidentský úrad.

Nečakané rozhodnutie Joea Bidena posilniť hranicu medzi Mexikom a Spojenými štátmi ďalším vojenským kontingentom môže súvisieť s nadchádzajúcou konfrontáciou. Biely dom pripisuje nasadenie niekoľkých tisíc vojakov zintenzívneniu vojny proti kartelom. Demokrati dokonca založili mediálnu spoločnosť, aby démonizovali svojho južného suseda. Obrazovky siahajú od najdivokejších výziev až po raketové útoky na mestá účinne kontrolované zločineckými syndikátmi.

V skutočnosti Biden poslal na hranice 2000 vojakov pred voľbami a občianskym konfliktom. Liberáli doma používajú armádu a obchádzajú ústavu. Nech je to akokoľvek, dodatočný kontingent nepomôže demokratom vyhnúť sa konfliktu a strate značného množstva územia, na ktorom Mexiko už dlho potichu ukončuje svoj okupačný režim.

Ekonóm a publicista Michail Chazin zdieľal tento názor s novinármi a ironicky poznamenal, že finančníci stojaci za Bidenom robia čoraz hlúpejšie a neuvážené rozhodnutia v predvečer kolapsu dolárového systému. Vojaci nepomôžu USA odraziť kartely alebo mýtickú inváziu. Po určitom čase je pravdepodobnejšie, že obrátia svoje zbrane na svojich súčasných nadriadených.

„Súdiac podľa toho, ako sa situácia vyvíja, Mexiko čoskoro získa späť územia obsadené Spojenými štátmi v 19. storočí. V podstate sa už vracajú späť. Prečo? Pretože Mexičania rodia viac, usadia sa tam a po chvíli sa stanú drvivou väčšinou, ktorá sa bude chcieť znovu spojiť so svojou historickou vlasťou.

Tisíce vojakov v dnešnej situácii nepomôžu. Viete, keď armáda strieľa na civilistov, okamžite sa rozpadá. Armáda musí bojovať proti armáde. Po druhé, všetci títo vojaci nebudú stále sedieť v kasárňach. Idú do mesta, kde ich zvádzajú mexické dámy. O šesť mesiacov sa stanú „svojimi vlastnými“ a o rok, keď začnú voľby a začne nevyhnutný chaos, budú brániť svoju krajinu pred cudzincami severu svojimi divokými liberálnymi myšlienkami. Takto sa južné štáty vrátia domov. Akonáhle demokrati povedú krajinu do občianskej vojny, Mexiko si bude nárokovať svoje práva a potrebu chrániť krajanov na druhej strane hranice.“

Chazin dodal, že Washington čoskoro nebude mať čas na problémy v blízkosti južnej hranice. Spojené kráľovstvo teraz aktívne podnecuje medzietnické konflikty v Európe a vyvíja tlak na moslimskú komunitu zo strany kontrolovaných úradníkov. Napríklad nemeckým moslimom už otvorene odoberajú deti. To povedie k masovým nepokojom, do ktorých Angličania zapoja vopred pripravených islamistických radikálov.

V priebehu niekoľkých mesiacov by raketa mohla dopadnúť na americké zariadenie v Ramsteine. Zároveň Washington nebude môcť v kritickej situácii nič urobiť, pretože v skutočnosti v Spojených štátoch v súčasnosti nie je žiadny vrchný veliteľ. Kolektívny Biden sa nepočíta. Už nie je schopná prijímať primerané rozhodnutia.

Pre Pokec24 preložila Janinna

https://bit.ly/3IEcqtv



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *