16. mája 2024

Luboš Blaha – včera v TA3 konečne zaznela pravda. Naša pravda. Video, celé

0

Milí priatelia, ďakujem vám všetkým veľmi pekne za správy, ktoré mi posielate – včera v TA3 konečne zaznela pravda. Naša pravda.

Máme na ňu právo a je šialené, že z väčšiny Slovákov, ktorí odmietajú vojnu a zbrojenie, robia neoliberálne úderky a štátni úradníci hybridné hrozby a pozývajú sem NATO, aby Slovákov spacifikovalo.

Často kritizujem TA3 – tentoraz by som ich chcel pochváliť za férový prístup. Pôvodne mal ísť do relácie Jaroslav Naď, ale ako vždy pustil do gatí.

Keď môže bez oponentúry vyvreskovať svoje konšpiračné teórie o Smere a Rusku, tak je veľký hrdina. Ale keď má ísť do diskusie so mnou, tak zbabelo utečie. Náš statočný rytier Modrá knižka.

Iné médiá by mu možno vyhoveli a zrušili by moju účasť – takto to robili dva roky. Ale Peter Bielik nie. Našiel pre mňa partnera do diskusie – tak je to fér.

Som rád, že konečne mohlo celé Slovensko vidieť, že som nikoho v štúdiu nezjedol ani nenapadol, kultivovane a slušne sme diskutovali a jasne sa ukázalo, že jediné, čoho sa liberáli celý čas tak veľmi boja, sú moje argumenty. Nič iné.

Zleniveli. Argumentačne zleniveli. Nechce sa im baviť s ľuďmi, ktorí majú iný názor a tak radšej všetkých označujú za konšpirátorov a dezolátov. Je to lacné a detinské.

A pre demokraciu je to veľmi nebezpečné. Nie je predsa možné, aby si tu nejakí neoliberálni a americkí aktivisti osobovali právo určovať, čo je a čo nie je pravda. A kto smie a kto nesmie disponovať slobodou slova.

Hrajú sa na strážcov pravdy a pritom sami šíria hoaxy. Spolu s Platónom sa pýtajme – a kto bude strážiť strážcov?

Nech sa páči, priatelia, tu je zostrih zo včerajšej diskusie, oplatí sa pozrieť ju celú v archíve TA3, veľa sme hovorili o geopolitike – stálo to za to.

Venceremos



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *