29. apríla 2024

Čaputovú zas nezaujíma nič iné, len Ukrajina. A preto vyplakáva v Bruseli.

0

Čaputovú zas nezaujíma nič iné, len Ukrajina. A preto vyplakáva v Bruseli.

Pre miestny denník so zdesením referovala, že Slovensko je v nebezpečí. Ľudia vraj podliehajú dezinformáciám a proruskej propagande, kvôli ktorej môžu voľby dopadnúť nešťastne. A že výsledok môže byť až taký vážny, že Slovensko prestane vojensky podporovať Ukrajinu.

Ako podotkla, Slovensko je významný spojenec Ukrajiny, ktorej sme poslali už protivzdušnú obrany S-300, stíhačky, odmínovávacie systémy, vrtuľníky, muníciu, palivo aj ručné zbrane. Kto vie, čo ešte chce Čaputová posielať, keď sa jej to zdá málo.

Prezidentka tak zase len potvrdila, že namiesto starosti o svojich občanov, ich prepadajúcu sa životnú úroveň, nevídaný nárast cien a obrovské zadlžovanie ju trápi len to, či Slovensko bude posielať zbrane do vojny. Naopak, ona vlastne v zahraničí informuje, že je, chuderka, hlavou takého štátu, kde väčšina ľudí sú hlupáci podliehajúci údajným „hoaxom“, a to len preto, že majú iný pohľad na veci, ako Čaputová. Takto pomýlená je naša citlivo vnímajúca progresívna prezidentka. Buď máš jej názor, alebo si dezolát.

Nuž, ťažko hľadať slová, ktoré by slušný občan mohol pani z paláca odkázať za tak „dôstojnú“ reprezentáciu Slovenska v zahraničí. Asi najlepšie bude použiť jej vlastné slová, ktoré nám kedysi sama adresovala: Pani prezidentka Čaputová, prestaňte tliachať!

JNS



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *