16. mája 2024

VIDEO: R. Fico s R. Kaliňákom priznali chybu, že počas vládnutia finančne podporovali protislovenské a politicky zamerané mimovládky.

0

Bývalý ministerský predseda a šéf strany Smer-SD spoločne s exministrom vnútra Robertom Kaliňákom na stretnutí s občanmi priznali množstvo chýb napáchaných v minulosti. Fico vysvetlil, že absolútne podcenil mocenský rozmer vládnutia, ktorý spočíva v naivite, že mimovládne organizácie pracujú pre dobro spoločnosti a všetci ľudia pracujúci v nich majú iba dobrý úmysel.

Naše roky vo vláde sa snažia médiá a ich politickí obľúbenci vykresľovať ako našu nevýhodu, ale faktom je, že dnes, viac ako inokedy, potrebuje Slovensko vládu, ktorá je schopná zodpovedne a stabilne viesť štát a doručovať výsledky, s čím má SMER – SSD tie najväčšie skúsenosti. To, že sa robili chyby patrí k životu a každý čo mal niekedy zodpovednosť vie, že nie vždy sa všetko podarí na 100%, aj keď do toho vložíme 150%.

Nás všetkých na jeseň čaká jednoduchá voľba. Buď si vyberieme politické strany, naše, tradičné, slovenské, ktoré majú úctu a rešpekt k vlastnému národu, a ktoré skladajú tie pomyselné účty tu, u nás doma, alebo sa rozhodneme pre to, čo sme tu mali doteraz v podobe nejakého šialeného zlepenca progresívcov, liberálov a konzervatívcov, ktorých jediný politický program je „LEBO SMER“ a za krytia médií im prejde naozaj čokoľvek, aj úmrtie 20 tisíc nevinných Slovákov. My toto nechceme!

Naša ponuka je jasná. Razantná ľavicová politika, ktorá má záujem Slovenska ako prvoradý a neriadi sa podľa želaní mimovládok či pomýlených novinárov. Slovensko stratilo tri roky života. Ak ho chceme naštartovať, bude to chcieť pevnú ruku a jasný ťah na bránu, lebo len tak sa môžeme vrátiť na popredné miesta v EÚ.

Zdroj: YouTube



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *