14. mája 2024

Štefan Harabin: VIDEO: „Celá spoločnosť bude môcť vidieť, ako funguje “sorošizácia” justície za spolupráce mimovládok, médií a spolitizovaných vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov

0

VIDEO: „Celá spoločnosť bude môcť vidieť, ako funguje “sorošizácia” justície za spolupráce mimovládok, médií a spolitizovaných vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov. V mojom obvinení chýba právna kvalifikácia! Bezpečnostná rada OSN totiž neoznačila ruskú špeciálnu vojenskú operáciu za akt agresie. A Žilinka sa alibisticky stotožnil s týmto právnym analfabetizmom. Na súde budú všetci za toto právne prefackaní a trestne stíhaní,“ tvrdí Harabin

Bývalý minister spravodlivosti SR a niekdajší predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin vo svojom blogu reaguje na obžalobu, ktorú na neho podala Lipšicova prokuratúra za status o schvaľovaní ruskej špeciálnej vojenskej operácie, čím si vykoledovala súdny proces, ktorý bude právnym precedensom pre všetkých právnych analfabetov a politických aktivistov pôsobiacich v OČTK a justičnom systéme.

„Uisťujem Vás, že politickí prokurátori Honz, Nociar, Lipšic a Žilinka budú v trestnej kauze výroku o Putinovi skutkovo a právne tak prefackaní, že sa im bude z toho točiť hlava do konca života. A napokon budú nesporne aj trestne stíhaní za zneužívanie právomoci verejného činiteľa,“ uviedol Harabin.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Štefan Harabin



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *