15. mája 2024

Had Pellegrini včera vyzliekol kožu. Podla neho nám celkom stačia 4 štandardné televízne kanály a podľa informácií z nich sa máme riadiť. Lebo tá „štandardnosť“ rovná sa pravda.

0

Had Pellegrini včera vyzliekol kožu. Podla neho nám celkom stačia 4 štandardné televízne kanály a podľa informácií z nich sa máme riadiť. Lebo tá „štandardnosť“ rovná sa pravda.

Pellegrini včera pobavil

V TA3 u Bielika povedal, že na informovanosť nám celkom stačia 4 štandardné televízne kanály a podľa informácií z nich sa máme riadiť. Lebo tá „štandardnosť“ rovná sa pravda.

Ako ďalej uviedol, sloboda slova podľa neho neznamená, že môžeme hovoriť čokoľvek a keď prišla krátka diskusia o Dannym Kollárovi, tak celý čas kýval hlavou, že vie o čo ide, aby vzápätí povedal, že on toho človeka nepozná, ani nepočúva, no pýta sa: Odkiaľ má tento človek mandát niečo rozprávať? Vtedy mi ako reálne spadla sánka. To človek v slobodnej spoločnosti musí mať mandát na prejavenie názoru? Navyše, keď sa ten ukázal už stokrát ako pravdivý? Či Pellegrini si demokraciu tak, že roprávať svoje názory môže verejne len politik jeho, teda „štandardného“ typu?

Pellegrini si predstavuje ten štandard tak, že všetci budeme pozerať len Markízu, Jojku, TA3 a RTVS, čiže všetko kanály s jedným, jasne stanoveným názorom, ktoré sa neštítia vyhodiť aj svojich dlhoročných redaktorov, ak si dovolia urobiť čo i len rozhovor s niekým, kto sa odlišuje od ich názorového razenia. Ak má pán Pellegrini takýto názor, potom by nemal trocháriť. Nech rovno povie, že netreba štyri stanice, ale rovno jedna mediálna úderka, v ktorej bude on sám, ako ten štandardný, od rána do večera. Veď aj tak už skoro nestíha byť všade, čo ho dennodenne pozývajú. Sústredená a hlavne „štandardná“ kanalizácia by mu možno vyhovovala.



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *