12. mája 2024

KDE BOL, ÓDOR, UČITEĽ NA SOROSOVEJ UNIVERZITE, KEĎ MAĎARSKÝ A POĽSKÝ PREMIÉR ZABLOKOVALI NEZMYSELNÉ ZÁVERY SUMMITU EÚ O POVINNÝCH KVÓTACH A POKUTÁCH ZA ICH NEDODRŽANIE?

0

A VY STE KDE BOLI, PÁN ÓDOR, UČITEĽ NA SOROSOVEJ UNIVERZITE, KEĎ MAĎARSKÝ A POĽSKÝ PREMIÉR ZABLOKOVALI NEZMYSELNÉ ZÁVERY SUMMITU EÚ O POVINNÝCH KVÓTACH A POKUTÁCH ZA ICH NEDODRŽANIE?

Čítam správu z Tlačovej agentúry SR: „Ódor: Spoločné závery o migrácii na summite stoplo Maďarsko a Poľsko.“ A Vy ste boli kde, predseda vlády v demisii pán Ódor? Chápem, že ako učiteľ na Sorosovej univerzite máte pokyny bojovať za povinné kvóty pre migrantov ako káže Soros, ale uvedomte si, že ste predsedom vlády Slovenskej republiky, hoci v demisii.

Hoci Vás menovala prezidentka p. Čaputová financovaná Sorosom, mali by ste predovšetkým obhajovať záujmy Slovenska. A záujmom Slovenska je, aby sa nepresadili nezmysly navrhované Európskou komisiou, že buď zoberieme na územie Slovenska povinnú kvótu migrantov alebo za každého neprijatého migranta zaplatíme pokutu 20 tisíc Euro.

Na summite Európskej rady 29. – 30. júna sa pán Ódor správal presne podľa pokynov Sorosa a Čaputovej. Nepridať sa k suverénnej politike Maďarska a Poľska v migračnej politike EÚ, ktorá ohrozuje národno-štátne záujmy Slovenska. Keby som bol na summite ako predseda vlády SR, s hrdosťou by som sa pridal k maďarskému a poľskému premiérovi.

Ale presne o tom bolo rozhodnutie prezidentky Z. Čaputovej súhlasiť s termínom volieb až 30. septembra 2023, aby mohla spoločne s Ľ. Ódorom presadzovať záujmy G. Sorosa v migračnej politike a záujmy USA vo vojne na Ukrajine. Počkajme si na závery summitu NATO 2. júla 2023 vo Vilniuse a pochopíte. Ale za to, čo včera a dnes v Bruseli predviedol Ľ. Soros, prepáčte, Ľ. Ódor, patrí jedná veľká hanba. A tá hanba musí letieť aj do prezidentského paláca.

Robert Fico



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *