20. mája 2024

Bezdomovec-bankrotár Machaj, a jeho sexistické útoky na Mimi Šrámovú

0

Riaditeľ RTVS Machaj, bezdomovec-bankrotár a jeho sexistické útoky na Mimi Šrámovú.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Riaditeľ RTVS Machaj, bezdomovec-bankrotár a jeho sexistické útoky na Mimi Šrámovú. „Pán Machaj, vážte nabudúce slová, lebo sa zhovadujete ako chlap aj ako vrcholový manažér. Vy z Vašej pozície by ste mali podporovať názorovú pluralitu, nie zavádzať cenzúru a hrať sa na arbitra čo sú podložené a čo nepodložené informácie. “ , píše Mimi.

Odpoved Mimi Šrámovej Machajovi v plnom znení:

Včera mi pristála v schránke sociálnej siete od Vás správa. Keďže nie sme priatelia, našla som ju v spamoch.
1.Píšete, že by ma mali zavrieť. Začo, pán Machaj? Uveďte prosím jeden jediný dôvod, kvôli ktorému by ma mali zavrieť. Porušila som mojou prácou nejaký zákon, ústavu, ustanovenie?
2.Píšete, že by mi nemali dávať priestor vyjadrovať sa a šíriť nepodložené informácie.
Kto, pán Machaj mi dáva alebo nedáva priestor a kde? Na sociálnych sieťach ako je Facebook, Telegram alebo Youtube? Kde pôsobíte aj Vy? Nie je to náhodou opačne, že priestor dávam ja, mojim respondentom, aby sa vyjadrili, lebo inde im priestor nedávajú?
3.Pán Machaj, ďalej uvádzate, že šírim nepodložené informácie. Poprosím Vás uviesť konkrétne príklady, kedy, kde a kto z mojich respondentov šíril nepodložené informácie. Advokáti? Politici? Sudcovia? Nezákonne obvinení?


4.Pán Machaj, píšete, že sa mám radšej venovať cukrárstvu, ktoré mi ide lepšie.
Ad 1, čo Vy viete o mojom odbornom a znalostnom backgrounde, kariére, životopise, pracovných skúsenostiach? Nikdy sme sa nestretli ani nemali príležitosť sa osobne rozprávať.
Ad 2, považujem pán Machaj takéto vyjadrenia za čisto sexistické útoky v zmysle že žena sa nemá čo hrabať do práce, ale má sa venovať domácim prácam pekne pri sporáku.
5.Pán Machaj, nie je Vám trápne, že ako riaditeľ verejnoprávnej televízie, ktorá je predmetom kritiky vlády a širokej verejnosti, a ktorú ja s výnimkou nedeľných relácií nepozerám, sa nezmyselne obúvate do rádovej youtuberky bez toho, aby sme niekedy v živote mali osobnú interakciu a aby ste uviedli jeden jediný dôvod, prečo by ma mali zavrieť? A za čo? Pluralita názorov, sloboda prejavu a demokraciu sú pre Vás len frázy? Porušila som nejaký zákon?

V neposlednom rade, pán Machaj, ja vystupujem sama za seba a neschovávam sa za funkciu riaditeľa verejnoprávnej televízie.
Pán Machaj, vážte nabudúce slová, lebo sa zhovadujete ako chlap aj ako vrcholový manažér. Vy z Vašej pozície by ste mali podporovať názorovú pluralitu, nie zavádzať cenzúru a hrať sa na arbitra čo sú podložené a čo nepodložené informácie.

Mimi Šrámová TG


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *