20. mája 2024

Neviditeľné zločiny. Pán Primorac je hrdina, Čurillovci vedia prečo…

0

Nikola Primorac (Zdroj: Topky.sk)

Neviditeľné zločiny

Až bude pani prezidentka uvažovať koho vyznamenať, navrhujem nezabudnúť na pána Primoraca.

Pán Primorac je hrdina, o ktorom médiá zabúdajú informovať. Pán Primorac bol predvolaný ako svedok na výsluch. Moc nechápal, prečo práve on a keď na výsluchu počul, o čom má vypovedať, nechápal ešte viac. Nikoho z ľudí, o ktorých mal na NAKA vypovedať, totiž nepoznal.

Vypovedať o nich teda odmietol. Keď stál vonku so svojim advokátom, došiel za nimi jeden z čurillovcov, či teda výpoveď nezmení. Že nech nie je k.k.t, nech to potvrdí a večer môže byť doma so svojou manželkou a dcérou.

Pán Primorac výpoveď nezmenil.

Čurillovec priamo pred ním, pred Káľavským a pred Primoracovým právnikom roztrhal jeho výpoveď svedka a zo svedka sa stal obvinený, ktorý skončil na 14 mesiacov v cele, aj keď o tomto všetkom vypovedal pán Káľavský.

Prečo? Lebo mohli.

Svoje tvrdenie, že nevie nič o trestnej činnosti ľudí, ktorých ani nepozná, nikdy nezmenil, pri tom jeden podpis pod výpoveď by mu priniesol slobodu. Krivo svedčiť proti neznámym ľuďom ale bolo v rozpore s jeho svedomím.

Na pojednávaní sa ho sudkyňa Pamela Záleská spýtala, prečo tak stále žmurká. Povedal jej, že to má z väzby. Z väzby pán Primorac odišiel s vážne poškodeným zrakom.

Svitanie TG / JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *