20. mája 2024

Progressívne Slovensko: Prezidentka Čaputová si zaslúži počuť jasné a zreteľné“ĎAKUJEME“.14.04. 2023 pred prezidentským palácom. Prídete aj vy podporiť znovu zvolenie Čaputovej?

1

Zatiaľ každý liberálny, či socialistický kandidát si pred voľbami spomenul, že existuje aj pre nich čudná fajta ľudí – veriaci a tí majú čuduj sa svete hlasovacie právo. Tak šup-šup, rýchlo sa rozpomenúť, ako sa správne prežehnať, prípadne vyhrabať starý pamätný list z Prvého svätého príjmania niekde na povale. No a potom príde masáž pre debilov – ,,Jasom bol katolík, aj keď som bol komunista!“ – Rudolf Schuster…,,Som z katolíckej rodiny a mám všetky sviatosti!“ – Robert Fico, či Čaputová, ktorá práve teraz utiera Pamiatku na prvé sväté príjmanie, aby si urobila selfíčko a poslala do Denníka N. Tá to pre zmenu zadupľovala aj kostolom. Povedala, že do kostola chodí, keď je prázdny. Niečo ako major Major Major z Hlavy XXII ten tiež príjmal návštevy, len keď nebol doma…

Až mi skoro zabehlo! Tá banda sa ale snaží!!! Ale na druhej strane je to vlastne fajn. Aspoň bude viac času konštruktívne vyzdvihovať jej „pozitíva“, keď účinkovala v rôznych tragikomédiách a tragédiách….. Váľanie sa po prezidentských kobercoch a znevažovanie funkcie prezidenta, pozývanie kráľovských hostí na parkovisko pred Billu a zahanbovanie Slovákov, predstavovanie Slovenska cez cudzokrajných umelcov a potieranie slovenskej kultúry a tradícii, behanie s gratuláciami a darmi cez hranice ako zvazáčka, ochraňovanie neschopných, všetkého schopných lotrov vo vláde, ktorí zdevastovali „túto“ krajinu až tak, že je tu „radosť zomierať“ ako si tá osoba praje, schvaľovanie odovzdania vojenskej výzbroje do skorumpovanej krajiny vraj nezákonne, otvorené hlásenie sa k banderovskému vyčíňaniu v parlamente horlivým Slama u kravína, podporovanie nenávisti k všetkému ruskému vrátane obetí II. SV podporou nasvietenie Slavína fasistickou modro-žltou farbou, zakázanie prístupu pomocníkom SNP na oslavy v Banskej Bystrici, ….. no prezident, aký sa vo svete nenájde. …. Zrejme jej idú vyfúknuť stoličku šéfky Nato – Fínka vyzerá lepšie…, tak sa treba zakopať…. Tak, Slovač, máme dosť času na to, aby sme opakovane verejne pripomínali, prečo táto osoba v paláci NIE!!!

Organizátorom podujatia je líder slovenských proamerických fanatikov Michal Šimečka. Ten už avizuje aj účinkujúcich na tom mítingu: Ondrej Prostredník, politik z Progresívneho Slovenska, povolaním evanjelický kňaz (naozaj bizarná kombinácia, kňaz medzi propagátormi sodomie…),Ondrej Dostál. Ten zase píše toto: „Pani prezidentka si nesporne zaslúži našu vďačnosť za to, ako vykonáva svoju funkciu

Progresívna Slovensko
Prezidentka Čaputová si zaslúži počuť jasné a zreteľné „ĎAKUJEME“. No na námestí pred Prezidentským palácom v posledných rokoch znie nanajvýš zloba namierená voči jej osobe.
👏 Sme presvedčení, že by to tak nemalo zostať, a preto organizujeme stretnutie na jej podporu. Zároveň si želáme, aby znovu kandidovala.
👉 Pozývame všetkých, ktorí si cenia, ako prezidentka Čaputová v domácej politike dôrazne obhajovala hodnoty demokracie a ľudských práv pre všetkých. Ako neúnavne stála na strane dodržiavania zákonov a pravidiel, a uprostred chaosu a konfliktov politických strán svojou pokojnou silou prispievala k spoločenskej súdržnosti. Nehovoriac o tom, ako si dokázala získať rešpekt a priateľstvo popredných lídrov a líderiek slobodného sveta, a dôstojne reprezentovala Slovensko na najvyšších medzinárodných fórach.
Je smutné, že napriek tomu počas svojho mandátu čelila množstvu prízemných, vulgárnych útokov, ktoré sa nevyhli ani jej deťom. Nečudo, že dnes zvažuje, či vôbec má alebo nemá kandidovať na svoje druhé funkčné obdobie.
Preto považujeme za dôležité vyjadriť prezidentke Čaputovej podporu, aby aj naďalej v slovenskej politike reprezentovala ľudskosť, odbornosť, demokratickú budúcnosť. A nádej, že sa to dá robiť lepšie.
Príďme nielen jej ukázať, koľko ľudí stojí o jej opätovnú kandidatúru na prezidentku. Odkážme jej spoločne: sme s vami.
➡️ Vidíme sa v piatok 14. apríla na Hodžovom námestí! ⬅️

JNS

1 thought on “Progressívne Slovensko: Prezidentka Čaputová si zaslúži počuť jasné a zreteľné“ĎAKUJEME“.14.04. 2023 pred prezidentským palácom. Prídete aj vy podporiť znovu zvolenie Čaputovej?

  1. Až mi skoro zabehlo! Tá banda sa ale snaží!!! Ale na druhej strane je to vlastne fajn. Aspoň bude viac času konštruktívne vyzdvihovať jej „pozitíva“, keď účinkovala v rôznych tragikomédiách a tragédiách….. Váľanie sa po prezidentských kobercoch a znevažovanie funkcie prezidenta, pozývanie kráľovských hostí na parkovisko pred Billu a zahanbovanie Slovákov, predstavovanie Slovenska cez cudzokrajných umelcov a potieranie slovenskej kultúry a tradícii, behanie s gratuláciami a darmi cez hranice ako zvazáčka, ochraňovanie neschopných, všetkého schopných lotrov vo vláde, ktorí zdevastovali „túto“ krajinu až tak, že je tu „radosť zomierať“ ako si tá osoba praje, schvaľovanie odovzdania vojenskej výzbroje do skorumpovanej krajiny vraj nezákonne, otvorené hlásenie sa k banderovskému vyčíňaniu v parlamente horlivým Slama u kravína, podporovanie nenávisti k všetkému ruskému vrátane obetí II. SV podporou nasvietenie Slavína fasistickou modro-žltou farbou, zakázanie prístupu pomocníkom SNP na oslavy v Banskej Bystrici, ….. no prezident, aký sa vo svete nenájde. …. Zrejme jej idú vyfúknuť stoličku šéfky Nato – Fínka vyzerá lepšie…, tak sa treba zakopať…. Tak, Slovač, máme dosť času na to, aby sme opakovane verejne pripomínali, prečo táto osoba v paláci NIE!!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *