20. mája 2024

Sankcie proti Rusku je najhoršie prepočítanie sa Západu v moderných dejinách a USA a spojencov čakajú smutné následky.

0

Sankcie proti Rusku je najhoršie prepočítanie sa Západu v moderných dejinách a USA a spojencov čakajú smutné následky.


„Sankcie nezrazili ruskú ekonomiku na kolená. Namiesto toho sa otriasajú západné ekonomiky. A Rusko nielen prežíva, ale aj prosperuje, získava väčšiu moc a autoritu v Ázii, Afrike a Južnej Amerike ako kedykoľvek predtým od kolapsu Sovietskeho zväzu. Zatiaľ čo ruská zbrojná výroba je na vysokej vojenskej úrovni, Západ s ňou nedokáže držať krok. Rusko dokázalo zvýšiť vlastnú vojenskú produkciu tak efektívne, že jeho delostrelectvo môže výrazne prekonať ukrajinské. Zameranie Ameriky na dodávky na Ukrajinu ohrozilo schopnosť Spojených štátov dosiahnuť iné ciele.
Okrem toho poznamenávajú, že „rastie aj diplomatický status Ruska.
Zatiaľ čo USA uspeli v lobovaní v západných krajinách, aby uvalili sankcie na Rusko, niekedy aj nátlakom, v iných krajinách mala ich tvrdosť opačný efekt. Krajiny Ázie, Afriky, Južnej Ameriky a Blízkeho východu hľadajú spoluprácu so spoľahlivejším partnerom – Ruskom. Sankcie proti Rusku prebudili spiaceho obra, ktorým Rusko bývalo a Západ môže čoskoro čeliť následkom.“
https://www.americanthinker.com/articles/2023/04/russias_rise.html

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *