20. mája 2024

Poslanec MAZUREK: Prevezmú protagonisti OČKOVACÍCH KAMPANÍ zodpovednosť za šírenie klamstiev?

0

SLOVENSKO: Poslanec Republiky Milan Mazurek na Facebooku reagoval na správu o tom, že v Nemecku podali vyše 185 žalôb na výrobcov vakcíny proti ochoreniu COVID-19 pre údajné vážne vedľajšie účinky po očkovaní. Žaloby sa týkajú všetkých štyroch vakcín, ktoré povolili v krajine podávať.

Mazurek sa pýta, či hlavní protagonisti očkovacích kampaní prevezmú zodpovednosť za šírenie klamstiev. Spomína tu presnejšie „pseudocelebrity, lekárov a politikov z reklám a bilbordov“.

Poslanec píše, že na nich nezabudol a neodpustil im roky zločinov, ktoré na Slovensku páchali. Od „nezmyselných lockdownov“, kedy smel v susednom štáte slobodne navštíviť veľké vianočné trhy, až po „extrémny nátlak na nezmyselné testovanie a očkovanie“, ktoré vnucovali aj ľuďom ako je on, pre ktorého predstavovalo viac rizík než pozitív.

Mazurek vraví, že nie je slepý a rovnako ako ostatní ľudia vníma množstvo kolabujúcich mladých športovcov a ľudí, ktorí „náhle zomreli“ aj v jeho okolí. Ďalej spomína video, na ktorom sa jeden z výskumných šéfov Pfizeru „odporne vysmieval z medzinárodných zločinov, ktoré táto firma pácha pri nelegálnych výskumoch a krytí zistených závažných negatívnych účinkov nových očkovacích látok“.

Podľa Mazureka sa farmaceutickým spoločnostiam nedá veriť. Za zisk podľa neho obetujú množstvo životov. „Nedá sa veriť ani regulačným úradom pre kontrolu liečiv, ktorých predstavitelia po dobre odvedenej službe končia s tučným platom práve vo firmách, ktoré mali kontrolovať,“ myslí si Mazurek, podľa ktorého je systém „prehnitý“, pričom politici na Slovensku mu podľa neho „ochotne slúžili, napĺňali vôľu a zámery najskazenejších a podlých sociopatov, aby posilnili ich moc a finančný blahobyt“.

Toto všetko podľa poslanca nesmie ostať zabudnuté a rovnako ako nelegálny presun našich stíhačiek, musí byť podľa neho prešetrený každý zákon, každá vyhláška a každý nákup neotestovaných liečiv od farmaceutických spoločností zo strany politikov počas obdobia „plandémie“.

ZDROJ:  FB Milan Mazurek

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *