20. mája 2024

Boris Mesár: Ako sme sa mohli dostať do takéhoto stavu ,,masovej klinickej šialenosti“ ?

0

Bez akéhokoľvek zisťovania a overovania skutočnosti, spoločnosť ako stádo oviec idúce na porážku, sa definitívne zbláznilo . Ľudia ,ktorých som poznal a myslel som si o nich ,že sú racionálne uvažujúci sa začali správať doslova ako idioti .

Okamžite si navliekli tzv. rúška , bez toho aby sa čo len trošku namáhali overiť si ich účinnosť . Napr. na rúškach bolo jasne napísané – nosiť max hodinu, a sú určené proti jemnému ,,prachu“ či slinám.

NIE PROTI VÍRU !

Nehovoriac už o neustálom testovaní , a neskôr aj absolvovaní génovej terapie . ktorú big farm mafia nazvala očkovanie .

Ja za seba môžem povedať , že som nikdy nenosil rúško, nedal som sa testovať a o očkovaní ani nehovoriac . Raz ma jeden dôchodca v obchode nazval teroristom , len preto že som nemal rúšku . Akákoľvek debata aj s odbornými argumentami bola zbytočná . Stádo sa pohlo.

Bohužiaľ k tomuto šialenstvu prispievali hlavne MSM ,,novinári“ ako aj rôzne bezvýznamné ,,celebrity“ a politikoch už nehovoriac .

Takže ako sme sa mohli dostať až do takéhoto masového šialenstva ?

Odpoveď je jednoduchá ! Globalisti použili najstaršiu manipulačnú techniku na ovládanie ľudí ,,STRACH“ a to neustálim podsúvaním podsúvaním.

Celú túto operáciu začali globalisti niekde v roku 2011 ,keď sa začali premietať filmy s jedinou témou – celosvetová pandémia zapríčinená nejakým druhom vírusu . Boli to najsledovanejšie filmy s miliónmi pozretí . Každé pozretie takéhoto filmu zanechalo stopy v ľudskej mysli , a keď globalisti nadobudli dojem , že ľudia sú už dosť ,,nadopovaní“
spustili operáciu . A mali úplnú pravdu . Ľudia úplne zošaleli .

To isté sa deje aj v iných oblastiach kde chcú globalisti urobiť nejakú čertovinu. Či už otázka ,,klimatického šialenstva“ , či vojny na Ukrajine – tam dokonca ľudia odmietajú prijať aj čísla z OBSE o stratách civilistov v mestách na Donbase v množstve 14 000 !

Ak ste si všimli v poslednej dobe začali unikať zábery UFO a filmy s mimozemskou inváziou . Je vysoko pravdepodobné ,že v blízkej budúcnosti prebehne nejaká PSYOP u invázii mimozemšťanov , aby ľuďom zobrali ďalšie slobody .

Treba dávať pozor a byť pripravený na všetko .

AUTOR: Boris Mesár

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *